RETETA ZILEI: Cum faci cele mai bune pulpe de pui la cuptor
Ingrediente:
8 pulpe de pui (partea sperioara, cu os si piele)
ulei de masline sau unt, pentru prajit
3 catei de usturoi, maruntiti
250 ml vin alb
o manuta de ierburi aromatice proaspete, maruntite – salvie, patrunjel, rozmarin, cimbru
50-100 ml smantana
sare
piper
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste la 200 de grade Celsius.
Intr-o cratita adanca se incinge uleiul (daca se opteaza pentru unt, acesta se lasa sa se topesca, la foc mediu). Se adauga carnea si se lasa sa se rumeneasca, scrie feellikecooking.ro.
Cand carnea a capatat o culoare aurie uniforma, se scoate din tigaie. In grasimea ramasa se pune usturoiul. Se lasa cateva secunde cat sa-si desfaca aroma, apoi se adauga ierburile aromatice, vinul si smantana.
Se amesteca usor, se adauga carnea, se potriveste de sare si de piper si se da la cuptor 15-20 de minute, pana cand se rumeneste.
Pulpele se servesc calde.
Citeste si...
18 Septembrie 2015
1286 0
18 Septembrie 2015
1216 0
18 Septembrie 2015
1182 0
17 Septembrie 2015
1338 0
17 Septembrie 2015
2027 0
16 Septembrie 2015
1419 0
16 Septembrie 2015
7379 0
16 Septembrie 2015
2024 0
Comentarii
+ Adauga Comentariu