News Flash:

Cele mai silentioase pozitii sexuale

17 Septembrie 2015
1332 Vizualizari | 0 Comentarii
fa sex dimineata1

"Mai multa actiune si mai putine vorbe" - asa se descrie, de cele mai multe ori, o partida buna de sex. Iata cateva pozitii sexuale "pe silent", foarte apreciate, care va vor innebuni de placere. 

Pozitia "Cuplului tacut"

Tehnica necesita minimum de efort - nu trebuie decat sa stati unul lipit de celalalt, fata in fata. Tu ridici usor genunchiul, iar iubitul te cuprinde cu o mana de sold, te apropie de el si face miscari de du-te-vino. Tu uitati sa va mangaiati si sa va soptiti cuvinte pline de pasiune...
Pozitia "Calaretei silentioase"

El se intinde pe spate, cu un genunchi ridicat, iar tu il "incaleci", sprijinindu-te in genunchi si maini. Iubitul tau are mainile libere sa iti dezmierde trupul, iar buzele voastre pot rosti vorbe care va pot face "activitatea" si mai placuta!
Pozitia "Jocheului linistit"

Aceasta tehnica este o variatie a pozitiei Cowboy-ului. Nu este o pozitie naturala, deoarece tu ar trebui sa stai cu picioarele stranse, iar partenerul tau sa stea deasupra: stai intinsa pe spate, in timp ce partenerul tau se aseaza deasupra si se intinde in fata, sprijinindu-se in maini.

Desi penetrarea poate fi usor dificila la inceput, "stramtoarea deschiderii" poate compensa penetrarea superificala. Ce iti sopteste iubitul la ureche?
Pozitia "Iubirii discrete"

Este o tehnica "inversata", fiecare sta cu picioarele la capul celuilalt, iar corpurile lipite fac miscari de du-te-vino. Aceasta pozitie este perfecta si pentru penetrare anala.

Pozitia "Iubitei tacute"

Iata o pozitie dupa care sunt innebuniti toti barbatii... Tu stai intinsa pe spate, cu o perna sub cap, in timp ce partenerul ingenuncheaza in fata ta. Nu uita sa iti folosesti si mainile pentru a mangaia si a explora corpul iubitului tau.

Cu grija, partenerul tau poate face miscari de du-te-vino si iti poate mangaia sanii si fata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006798 (s)