News Flash:

Evenimente de excepție pe malul Begăi

Zona Uszoda din Timișoara devine scenă de concerte între 6 și 8 octombrie

13 Septembrie 2023
377 Vizualizari | 0 Comentarii


Zona Uszoda din Timișoara va deveni o scenă pentru concerte la începutul lunii octombrie, în cadrul evenimentului "Timișoara 2023. Celebrarea orașului". Această manifestare se va desfășura pe malul Begăi și va oferi locuri limitate pentru public. În cadrul acestui eveniment vor avea loc concerte susținute de trupe precum Dubioza Kolektiv, Domino, Guess Who, Brigada D și Qinta Spartă, alături de alte peste 100 de evenimente.

Perioada "Timișoara 2023. Celebrarea orașului" este 6-8 octombrie, iar programul propune un traseu cultural ce cuprinde peste 50 de locuri situate pe malurile și în împrejurimile Canalului Bega. Atât locuitorii din Timișoara, cât și turiștii, vor putea să se bucure de un program diversificat, care include muzică, teatru, arte vizuale, arhitectură, biodiversitate, gastronomie și multe altele. Detalii despre program pot fi găsite pe site-ul evenimentului.

Centrul de Proiecte, organizatorul acestui eveniment, a anunțat că în zona Uszoda vor avea loc concerte cu Dubioza Kolektiv, Domino, Guess Who, Brigada D și Qinta Spartă.

Dubioza Kolektiv, trupa din Bosnia și Herțegovina, combină aromele locale din Balcani cu genuri muzicale precum ska, punk, reggae, electronică și hip-hop. Au susținut concerte sold-out în numeroase orașe europene și au participat la festivaluri de renume precum Glastonbury, Roskilde, Lollapalooza, Boomtown Fair, Lowlands, Das Fest, precum și în SUA și Canada. Concertul Dubioza Kolektiv va avea loc duminică, 8 octombrie.

„Vă invităm să vă bucurați de fiecare zi din cele rămase în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii. Sperăm că aceste luni vă vor oferi întâlniri neașteptate – cu arta, cu ideile, cu Timișoara văzută într-o lumină nouă. Cine, dacă nu Timișoara, e prima în a celebra libertatea de gândire prin dezbateri care deschid minți și punți de colaborare? Unde, dacă nu la Timișoara, e la ea acasă arta care te intrigă, arta care experimentează? Cine, dacă nu comunitățile Timișoarei, sunt primele în a sărbători diversitatea celor de lângă noi, vecini vechi sau nou-veniți? Ne vedem pe Bega!”, transmite Alexandra-Maria Rigler, directoare a Centrului de Proiecte Timișoara.

Iată programul concertelor pentru evenimentul "Timișoara 2023. Celebrarea orașului":

Vineri, 6 octombrie:

Ora 18 – Concert Jazz à la Jais, la Anturaj
Ora 19 – Concert Fără Filtru, la Anturaj
Ora 20 – Concert The Bandits, la Anturaj
Ora 20 – Concert Berlin Division, la Manufactura
Ora 21 – Concert Mostre, la Manufactura
Ora 22 – Concert The Case, la Manufactura
Sâmbătă, 7 octombrie:

Ora 18 – Concert Anonim TM (Dudu, Bia, Phobe 1, Geezam MC) și Psihodrom (Lemarian, VJ Burger, 150 Stoka), la D’arc pe mal
Ora 19 – Concert Brigada D vs. Qinta Spartă, scena Uszoda
Ora 19 – Concert Zoleevee, la Anturaj
Ora 20 – Concert Sleepin’ Insomnia, la Manufactura
Ora 20 – Concert Volga ARM, la Anturaj
Ora 21 – Concert Guess Who, scena Uszoda
Ora 21 – Concert Zen MF, la Manufactura
Ora 21 – Concert We Singing Colors, la Anturaj
Ora 22 – Concert Jack of All Trades, la Manufactura
Duminică, 8 octombrie:

Ora 19 – Concert Domino, scena Uszoda
Ora 19 – Concert Bruno and the Blues, la Anturaj
Ora 20 – Concert B.A.U. (Brigada Artistică Urbană), la D’arc pe mal
Ora 20 – Concert Ioan Popovici, la Anturaj
Ora 20:45 – Concert Dubioza Kolektiv, scena Uszoda
Ora 21 – Concert Dr. Sinteză, la D’arc pe mal
Ora 21 – Concert Toulouse Lautrec, la Anturaj

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005314 (s)