News Flash:

Aloe vera, ingredient minune pentru dinti

19 Aprilie 2018
978 Vizualizari | 0 Comentarii
Aloe vera

Aloe vera are o istorie lunga in ceea ce priveste puterea de vindecare a plantei. inca de acum sute de ani, se stia de puterile tamaduitoare care ajutau la vindecarea arsurilor si taieturilor, dar si la calmarea durerilor. Legenda spune ca, in antichitate, Cleopatra folosea aloe vera pentru a-si pastra pielea catifelata.

in anul 1930 au fost recunoscute pentru prima data avantajele plantei de aloe vera, care erau folosite la vindecarea arsurilor provocate de radiatii. inca de atunci, aloe vera a fost un ingredient comun pentru diferite creme si unguente folosite pentru arsurile provocate de soare, micile taieturi, iritari ale pielii si asa mai departe. Aloe vera este considerata o planta minune si este folosita ca medicament in zilele noastre in diferite cure de dezintoxicare a organsimului de persoane care sufera de tot felul de boli: de la diabet la osteporoza sau astm.

Lucruri uimitoare despre dinti, pe care nu le stiai 

Gelul de dinti care are in componenta aloe vera, ajuta la curatarea dintilor si la calmarea gingiilor.

in ultima vreme, aloe vera este folosita ca un ingredient activ in gelul de dinti. La fel ca utilizarea pe piele, gelul de dinti, care are in componenta aloe vera, ajuta la curatarea dintilor si la calmarea gingiilor si are un efect benefic in ceea ce priveste lupta impotriva cariilor.

Potrivit ultimelor studii, un gel de dinti cu aloe vera a fost comparat cu alte doua paste de dinti normale, iar rezultatele au aratat ca gelul avea cam aceleasi efecte precum pastele de dinti normale, ba chiar era mai eficace impotriva bacteriilor patogene.

Galerie Foto

Aloe_vera-1
aloe vera cleopatra aloe gingiilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006098 (s)