News Flash:

ALERTA! Iata ce li s-ar putea intampla tuturor romanilor care au televizor!

23 Aprilie 2014
1426 Vizualizari | 0 Comentarii
Televizoarele ar putea fi, în curând, afectate de viruşi de calculator, a avertizat Eugene Kaspersky, cofondator al companiei ruseşti de antivirus Kaspersky Lab. Kaspersky a declarat că toate dispozitivele conectate la internet sunt vulnerabile la viruşi informatici, nu doar PC-urile sau mobilele. ''Ameninţările se vor diversifica şi vor ameninţa telefoanele mobile şi televizoarele, care acum sunt conectate la internet'', a declarat Kaspersky.

El a precizat că, zilnic, compania sa din Moscova primeşte rapoarte legate de 315.000 de ''activităţi suspicioase'' pe internet, dublu faţă de anul trecut. Kaspersky a mai spus că, în fiecare an, au loc ''milioane'' de atacuri pe Windows şi mii pe mobile, în special pe Android, dar şi pe iPhone.

Kaspersky a mai spus că, deocamdată, nu există un virus care să producă efecte însemnate pentru TV-uri, dar că acest lucru se va întâmpla în viitor. ''E doar o chestiune de timp. Avem deja un antivirus pentru mobile şi un prototip pentru televizoare, pe care îl vom anunţa doar când se lansează malware (n.r. programe dăunătoare) pentru TV-uri. Gandul.info


televizoarele eugene kaspersky kaspersky iphone
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0932 (s) | 22 queries | Mysql time :0.027793 (s)