News Flash:

DEZVALUIRE surprinzatoare a Mihaelei Radulescu: "Da, am inselat, dar am si fost inselata!"

23 Aprilie 2014
1905 Vizualizari | 0 Comentarii
mihaela radulescu
Vedeta a acceptat provocarea lui Catalin Maruta şi a răspuns la o serie de întrebări incomode. Ea a recunoscut că a trădat în dragoste şi a spus că Dani Oţil n-a cerut-o de soţie.
Mihaela Radulescu a făcut spectacol în emisiunea "La Măruţă" de marţi. A rezultat o "şarjă" fulminantă de răspunsuri neaşteptate.
"Am înşelat, dar s-a întamplat aşa cum se întamplă oricărei femei: atunci cand nu te mai simţi iubită şi admirată acolo unde eşti. Mi s-a întamplat la un moment dat. Dar s-a întamplat după ce am simţit că nu am fost iubită şi admirată. De obicei la mine s-a întamplat şi am plecat de tot. Dacă se cheamă înşelat...", a mărturisit fosta prezentatoare de televiziune după ce a fost întrebată dacă a trădat în dragoste vreodată. 
Fosta prezentatoare de televiziune a spus că şi ea a fost înşelată, de cel puţin trei ori. "Am avut trei divorţuri, deci am aflat de cel puţin atatea ori. Eu admir bărbaţii care înşeală şi pe care nu-i prind femeile. Nu am divorţat doar din cauza asta. Deocamdată nu am trăit drame. Ca orice femeie, am şi suferit din dragoste", a spus vedeta.
"Am fost înşelată de mai multe ori, dar de aflat am aflat de mult mai puţine ori. E mai bine că nu afli. Cui îi place să fie înşelat?", a adăugat ea.
Intrebată cand a spus ultima dată "te iubesc", Mihaela a răspuns: "Azi-dimineaţă am spus ultima dată < >".
Ea a mai spus că nu crede într-o poveste de dragoste unică: "Intotdeauna îl iubeşti cu adevărat pe omul cu care eşti. Eu nu cred în povestea asta cu unica iubire. Cred că de fiecare dată iubeşti, celelalte sunt iubiri trecute, capitole încheiate. Eu mi-am iubit bărbaţii cu care am fost. Nu am stat cu ei din alte motive."
Mihaela Rădulescu a mai spus în emisiunea de la Pro TV că Dani Oţil nu a cerut-o deloc în căsătorie şi că nu s-a pus niciodată problema unei căsătorii. "Nici nu s-a iscat discuţia asta şi nici nu va fi cazul. Eu am bifat capitolul ăsta şi nu cred că mai e cazul", a explicat ea.
"Am uitat de cate ori am fost cerută în căsătorie. Nu mai ţin minte. Din păcate, am spus < > cand am fost cerută în căsătorie, dar au mai fost şi cateva dăţi în care am sărit din cărţi", a mărturisit vedeta.
Hotărat să-şi descoasă cat mai mult invitata, Cătălin Măruţă a reuşit s-o enerveze cand a întrebat-o cate operaţii estetice şi-a făcut. "Oh, Doamne! Sunteţi nişte gentlemeni sau ce sunteţi aici? Ia mişcaţi-vă de aici, terminaţi-vă cu prostiile astea. Eu vă întreb ce aveţi în pantaloni? Aşa o să zic mereu", i-a replicat Mihaela. (eva.ro)

catalin maruta mihaela radulescu mihaela
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1359 (s) | 33 queries | Mysql time :0.042244 (s)