News Flash:

Alege scările profesionale comercializate de Frameworks SRL! Alege calitatea!

11 Mai 2018
3466 Vizualizari | 0 Comentarii
Scari Profesioanele 2

Pentru activitățile profesionale și domestice, scările au o mare varietate de aplicații. Din acest motiv este foarte important să alegi scara corectă. Trebuie să alegi scara care se adaptează cel mai bine necesităților tale. Ai nevoie de o scară profesională? Pentru a face cea mai bună alegere, îți propunem să intri pe rafturionline.ro sau rota.ro. Aceste două magazine online sunt deținute de compania Frameworks care livrează și comercializează la nivel național o gamă largă de produse.

În aceste magazine vei găsi rafturi metalice, rafturi magazin, rafturi magazin, miniplatformă, schele mobile, scară mobilă cu platformă.

De asemenea, compania Frameworks SRL, reprezentantul exclusiv al brandului Cagsan în România, pune la dispoziția clienților săi și scări din aluminiu simple, cu două sau mai multe tronsoane, scări pliabile, dar și multe alte produse utile.

Îți recomandăm să achiziționezi produse oferite de această companie, deoarece  calitatea produselor este un atribut deloc neglijat de specialiștii săi. Scările fabricate din aluminiu au aceleași caracteristici și norme de siguranță ca și scările profesionale care sunt folosite în domenii mai grele de activitate, dar au avantajul că sunt foarte simplu de utilizat. Iată care sunt tipurile de scări profesionale oferite de Frameworks SRL.

Scară profesională Tip A cu platformă

Acest tip de scară dispune de trepte cu adâncime de 7,5 cm, care sunt montate cu ajutorul unui sistem special de ambutisare. Scara este pliabilă, uşoară şi rezistentă, dispune de suport de scule. În funcție de necesitățile tale poți achiziționa o scară cu 2+1 trepte  sau una cu 8+1 trepte.

Scară profesională dublă Everest

Scara este confecţionată din aluminiu. Este uşoară, practică şi fiabilă. Dispune de trepte late, cu utilizare facilă şi sigură. Este prevăzută cu articulaţii de înaltă calitate şi cu chingă de siguranţă, pentru a nu se deschide excesiv.

Dispune de sisteme solide de blocare şi componente sudate, care îi conferă rezistenţă. O poți  utiliza cu uşurinţă pentru orice activităţi profesionale. Treptele speciale de aluminiu cu o lăţime de 10 cm îți permit să lucrezi fără să obosești o perioadă lungă de timp. Fiindcă dispune de sistem special de articulaţii, o poți strânge pentru a ocupa un spaţiu restrâns.

Scară profesională cu platformă - Alesta

Acest tip de scară are platforma de înălțime diferită- de la 1,16 m la 2,77 m. Datorită faptului că structura sa de aluminiu este solidă, scara profesională cu platformă din gama Alesta este rezistentă şi uşor de transportat.

Acest modelul dispune de mai multe configurații de trepte. De asemenea, are măsuri suplimentare de protecție plus piciorușe din material cauciucat și loc pentru depozitarea uneltelor.

Scară profesională pliabilă cu trepte late

Această scară face parte din gama Himalaya și este  confecţionată din aluminiu. Este prevăzută cu sistemul de pliere, trepte late şi balustradă. Din acest motiv, este un model preferat de persoanele care se ocupă de aranjarea mărfii în magazine.

Dispune de roți în partea posterioară, care permit deplasarea facilă în zona de lucru. Balustrada are spaţiu de depozitare.

Deoarece poate fi deplasată uşor şi este sigură în utilizare, este foarte potrivită pentru lucrări de întreţinere, reparaţii şi curăţenie în birouri sau locuinţe.

O poți folosi în spaţiile de arhivare, întrucât este necesar un spaţiu restrâns de depozitare.

Scară profesională din aluminiu Hazar

Acest model îl poți utiliza în scopuri profesionale. Îți poţi pune sculele de care ai nevoie în suportul multifuncţional. Poți transporta scara cu uşurinţă folosindu-te de mânerul de transport. Datorită materialului din care este confecţionată,  adică aluminiu, este uşoară şi practică. Este prevăzută cu picioare antiderapante, care contribuie la siguranţa utilizatorului.

Dispune de o platformă solidă de fier, de culoare neagră, vopsită în câmp electrostatic, care poate fi folosită pe termen lung. Treapta are o suprafaţă mare.

Scară de cules fructe pentru grădină

În sezonul cald se coc fructele. Așadar, ai nevoie de o scară pentru culegerea lor din copac. Frameworks oferă clienților o scară de cules fructe pentru grădină, confecționată din aluminiu,  uşoară, practică şi sigură.

Este prevăzută cu picioare de tip ţăruş, adecvate pentru utilizarea pe pământ. Dispune de un singur picior de sprijin care nu afectează crengile copacilor. Datorită faptului că este îngustă, vei putea ajunge cu ușurință la crengile copacilor. De asemenea, este o scară care contribuie la productivitatea şi siguranţa lucrărilor agricole.

Așadar, dacă ai nevoie de o scară profesională nu ezita să apelezi la reprezentanții Frameworks. Ei îți vor da toate detaliile despre produse, dar și cele mai bune sfaturi în privința utilizării și întreținerii lor.

Galerie Foto

Scari_Profesioanle_5
domestice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006661 (s)