News Flash:

TRAGIC! O tanara sportiva a MURIT din cauza unei DIETE

17 August 2017
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
Meegan Hefford
Lumea sportului este in stare de soc. O tanara de doar 25 de ani a incetat din viata din cauza unei diete pe care a tinut-o. Este vorba despre tanara culturista, Meegan Hefford, care a fost gasita inconstienta in apartamentul sau din Mandurah, Australia.

La cateva zile dupa aceea, medicii au pronuntat decesul tinerei culturiste. In urma sa, Hefford a lasat doi copii: o fata de 7 ani si un baiat de 5 ani. Din analizele efectuate de medicilor a reiesit faptul ca tanara suferea de o boala genetica rara care nu ii permitea sa asimileze dieta bogata in proteine pe care o urma, conform ProTV.
„In mod normal, organismul poate elimina azotul, un produs rezidual de metabolizare a proteinelor din sange. Cu toate acestea, o tulburare de ciclu de uree ar interzice acest lucru. Prin urmare, azotul, sub forma de amoniac toxic, se poate acumula in sange si, eventual, va ajunge in creier, unde poate provoca efecte ireversibile: coma si moarte. Deficitul de enzime poate fi destul de usor, astfel incat persoana sa poata detoxifica amoniacul in mod adecvat - pana cand exista un declansator. Declansatorul ar putea fi o boala virala, un stres sau o dieta bogata in proteine”, sustine Cynthia Le Mons, directorul executiv al unei fundatii, citeaza Reuters.

Dupa moartea tinerei, mama sa a descoperit in camera culturistei recipiente cu suplimente proteice, impreuna cu un plan alimentar strict. White a inteles apoi ca fiica ei, care se pregatea pentru un alt concurs de culturism, urmase si o dieta neechilibrata. Hefford consuma “prea multa proteina”, ​​a spus mama sa.

meegan hefford decesul boala genetica dieta proteine
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005931 (s)