News Flash:

AJOFM Timis participa la Targul transfrontalier al carierelor profesionale, in Ungaria

10 Octombrie 2013
1556 Vizualizari | 0 Comentarii

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Timis participa, joi, la Targul Carierelor Profesionale din Bekescsaba (Ungaria), onorand astfel invitatia Centrului Judetean de Munca Bekescsaba.

Aceasta invitatie adresata de partenerii ungari este un eveniment la care AJOFM Timis este invitata permanenta.

'Este o actiune care are la baza buna vecinatate între state, stabilirea de contacte în vederea unor colaborari viitoare pentru transfer de cunostinte, promovarea inovatiei si îmbunatatirea cooperarii între autoritatile publice privind piata muncii', a declarat pentru AGERPRES Georgiana Grigorie, director executiv al AJOFM Timis.

Prin aceasta actiune transnationala se doreste încurajarea identificarii problematicilor, dar si a provocarilor comune si promovarea valorizarii optime a resurselor (cunostinte, expertiza, bune practici) cu scopul de a crea perspective comune pentru Ungaria si Romania.

Cu aceasta ocazie va fi promovat si portalul SPO-online, dezvoltat de AJOFM Timis printr-un proiect cu finantare europeana, portal care include si o sectiune pentru angajatorii din Uniunea Europeana, unde pot sa-si înregistreze locurile de munca vacante, daca doresc sa angajeze personal din Romania.


georgiana grigorie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004665 (s)