News Flash:

Ai vergeturi pe sani? Iata cateva trucuri care te scapa de probleme

13 Februarie 2017
2113 Vizualizari | 0 Comentarii
san mare
Cremele si lotiunile care contin tretinoina sunt extrem de eficiente pentru mascarea si estomparea vergeturilor. Folosite in mod constant, astfel de creme reduc, in timp, aspectul neplacut al vergeturilor, intrucat contribuie la marirea nivelului de colagen din piele. Totusi, specialistii ne recomanda sa nu abuzam de ele, din cauza faptului ca pot irita pielea.

Microdermabraziuneun tratament eficient - In cazul in care vergeturile sunt accentuate poti opta pentru microdermabraziune, un tratament care consta in curatarea pielii cu cristale. Sedintele de microdermabraziune contribuie la indepartarea celulelor moarte, lasand pielea mai elastic si mai supla. Odata cu imbunatatirea aspectului pielii, vergeturile sunt estompate in mod vizibil.

Maseaza-ti sanii cu unt de cacao - Pentru a beneficia de efectele pozitive ale masajului nu trebuie sa mergi neaparat la un salon profesionist.
Iti poti masa sanii singura, folosind creme pe baza de unt de cacao, vitamina E si acid glicolic.
Aceste ingrediente patrund foarte usor in piele, hidratand-o si redandu-i supletea.
Terapie cu laser, pentru efecte garantate - Terapia cu lase poate reduce definitive vergeturile, insa este o optiune destul de costistitoare. Tratamentul se efectueaza doar in saloane de infrumusetare profesioniste. Atunci cand se recurge la o astfel de metode de indepartare a vergeturilor, este important ca terapia sa fie realizata in mod corect. Astfel, efectele secundare vor fi prevenite, iar pielea va ramane frumoasa si ferma.

microdermabraziune maseaza-ti sanii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004921 (s)