News Flash:

De ce n-au femeile chef sa faca dragoste uneori? Iata cateva motive

12 Februarie 2017
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
frigida

Alaptatul. Se spune ca proaspetele mamici au un interes sexual mai scazut, din cauza prolactinei –hormonul care stimuleaza lactatia, dar nu si viata sexuala.


Antidepresivele. Majoritatea femeilor care fac tratament impotriva depresiei au libidoul scazut. Vestea buna este ca vindecarea depresiei readuce dragostea in dormitor.


Certurile. Dupa ce v-ati certat zdravan, numai de sex nu-ti arde. Ce-ar fi sa experimentati dulceata impacarii? Poate fi un bun deschizator de drumuri catre dormitor.


Stresul. Se stie ca stresul  este dusmanul sexului. Din cauza lui, cele mai multe femei se retrag din fata mangaierilor. Odihna, plimbarile si activitatile care inlatura efectele stresului sunt cele mai bune leacuri de dragoste, in acest caz.


Somnul. Pentru multe femei, somnul apare inaintea dorintei sexuale. Asta din momentul in care relatia cu iubitul devine stabila sau dupa ce ea se casatoreste cu el. "Migrena" este o falsa solutie.


Anticonceptionalele. Unele femei sustin ca libidoul lor scade din cauza anticonceptionalelor. Medicii spun ca este posibil, dar numai 25% dintre cele care le folosesc se plang de asa ceva.


Imaginea de sine.Femeile care nu se considera atragatoare se confrunta si cu o dorinta sexuala mai scazuta.


alaptatul antidepresivele vindecarea depresiei certurile stresul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1421 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005619 (s)