News Flash:

Primele semne ca o femeie are ovarele inflamate

11 Februarie 2017
2591 Vizualizari | 0 Comentarii
ovare
Inflamarea ovarelor se dezvoltă uneori într-o condiţie acută (boală pe termen scurt sau boală care are nevoie de cel puţin cateva săptămani pentru a se vindeca), dar dacă nu este tratată corect, ea poate deveni o boală cronică (pe termen lung, ce poate dura toată viaţa).

Femeile diagnosticate cu inflamarea ovarelor descriu starea în moduri diferite, dar toate simt durere sau disconfort în regiunea diafragmei. Unele femei descriu durerea ca fiind obtuză, altele ca fiind ascuţită sau ca şi cum cineva le-ar fi înfipt un cuţit în abdomen. Uneori, durerea este mai severă pe o parte a abdomenului.
Alte simptome frecvente includ: durere sau disconfort la nivelul uterului, cicluri menstruale dureroase, secreţii vaginale mai abundente şi act sexual dureros, mai ales în poziţia "doggy style". Dacă pacienta stă pe spate şi ridică braţele în sus, de poate observa o umflătură pe abdomenul ei.

Uneori, durerea se extinde de la abdomen la alte părţi ale corpului, cel mai adesea la nivelul coapselor, unde apare un sentiment de rigiditate.

Simptome mai puţin frecvente includ: semne de isterie, greaţă şi vărsături, migrene.

inflamarea ovarelor abdomen uterului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005558 (s)