News Flash:

Remediu naturist foarte bun in tratarea herpesului genital, dar si a candidozei

11 Februarie 2017
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
candidoza1
Herpesul genital este o boala infectioasa comuna cauzata de un virus ce poarta numele de Herpes Simplex. Herpesul genital se transmite în urma contactului sexual. Afectiunea se caracterizeaza prin aparitia unor vezicule grupate in buchete inconjurate de o zona rosie. Dupa spargerea veziculelor se formeaza niste ulceratii ce pot fi izolate sau confluente. Concomitent cu tratatentul medicamentor recomandat de medic, se poate urma cu incredere si tratamentul cu unguent cu usturoi. Asadar, administrati pe locul afectat de mai multe ori pe zi, intr-un strat subtire. 
Unguentul poate fi facut foarte usor acasa, din usturoi pisat si osanza de porc nesarata, care se fierbe 3 ore pe baie de apa. Osanza se pune in cantitate dubla fata de usturoi. Dupa fierbere, amestecul se strecoara si se pune in cutiute. 
De asemenea, se poate prepara un unguent dintr-o lingurita de tinctura de propolis, o jumatate de lingurita de tinctura de usturoi si 4-5 lingurite de miere ecologica. Amestecul se aplica pe locul afectat mai multe zile, pana la vindecare. 

Acest tratament trebuie sa fie aplicat 7 zile, apoi reluat dupa o pauza de 7 zile. S-a dovedit a fi foarte bun si in tratamentul candidozei vaginale.

herpesul genita boala infectioasa virus herpes simplex
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006945 (s)