News Flash:

Contesa digitală a vorbit

Ce a spus Ana Morodan la prima apariție după ce a avut probleme cu poliția

1 Mai 2023
588 Vizualizari | 0 Comentarii

Ana Morodan, cunoscută sub numele de "Contesa digitală", și-a făcut prima apariție publică după incidentul cu poliția din urmă cu o lună. Ea a vorbit deschis despre evenimentele recente, precum și despre emoțiile prin care a trecut în ultima perioadă.

Cu lacrimi în ochi, influencerița a recunoscut că a greșit și că a fost criticată pentru acțiunile sale. Totuși, ea a menționat că nu este prima persoană care a condus sub influența substanțelor, dar fiind o persoană publică, a fost expusă unei critici mai mari.

Ana a subliniat faptul că, ca persoană publică, trebuie să-ți asumi atât gloria, cât și căderea și că este important să învățăm din greșeli și să mergem mai departe.

„Când clachezi şi eşti persoană publică ţi-o iei public de la toată lumea. Nu cred că sunt primul om care a condus la volan sub efectul unor substanţe, dar sunt o persoană publică care a făcut asta. Când eşti persoană publică, îţi asumi şi gloria, şi îţi asumi şi căderea sau oprobiul public”, a declarat Ana Morodan, în cadrul unei emisiuni Antena Stars.

În timpul interviului televizat, Ana Morodan a subliniat că nu mai contează cum s-ar fi apărat în urma incidentului, deoarece nimeni nu mai era interesat de asta.

„Ce să mai zic: ‘nu am făcut asta, nu am vrut, îmi pare rău’. Nu cred că mai contează pentru nimeni, pentru că oamenii sunt foarte furioşi şi au nevoie de cineva în care să dea. Şi când se crează o situaţie de genul acesta, mai ales când eu am greşit, cred că e ok, e în regulă”, a mai spus influencerița.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005111 (s)