News Flash:

Adrian Stanciu şi Răzvan Ogîrcin, specialişti în domeniul dezvoltării oamenilor, invitaţi ai primei ediţii a UBC Talks din Iulius Town

19 Februarie 2024
159 Vizualizari | 0 Comentarii
UBC TALKS

 United Business Center, centrul de afaceri din Iulius Town, dă startul evenimentelor dedicate angajaţilor companiilor din clădirile de birouri, pe care îi invită, lună de lună, la conferinţe tematice menite să îi ajute în dezvoltarea personală, precum şi pentru a fi la curent cu noutățile din business, HR sau comunicare.

Primul eveniment „UBC Talks” va avea loc miercuri, 21 februarie 2024, de la ora 10:00, la Iulius Congress Hall şi va avea ca temă oamenii şi organizaţiile, interacțiunile din spațiul muncii, valori, mentalităţi şi atitudini moderne, precum şi alte subiecte.

Invitaţii primei ediţii sunt doi profesionişti din domeniul dezvoltării oamenilor și organizațiilor, Adrian Stanciu şi Răzvan Ogîrcin, care îi vor provoca pe participanţi la dialog şi discuţii autentice despre preocupări actuale. Accesul la eveniment este gratuit, cu înscriere în prealabil aici.

Adrian Stanciu este consultant și educator în domeniul dezvoltării organizaționale și al leadershipului, antreprenor și profesor. Activitatea sa de peste 30 de ani a avut impact asupra a zeci de organizații, atât ca fondator, cât și ca inițiator și consultant. Lider în consultanța de strategie organizațională din România și în regiune, Adrian a livrat sute de programe de training pentru companii din diverse domenii, de la e-commerce până la domeniul bancar, de la asigurări până la dezvoltare software. În practica sa de consultanță, a înființat și birourile afiliate ale Human SYnergistics România, Ungaria, Bulgaria și Serbia. În spațiul educațional, el este profesor, partener și decan asociat al Bucharest International School of Management și lector asociat al programului de EMBA al Maastricht School of Management în România. Adrian Stanciu este autorul volumului „Alternative. Idei de pus pe gânduri”, apărută la editura Bookzone.

Răzvan Ogîrcin este de 30 de ani Managing Partner AIMS Human Capital Timişoara, specializat în consultanță, training şi coaching, cu peste 1.200 sesiuni de training mai ales pentru echipe de management. Temele predilecte sunt leadership, cultura organizațională, inteligența emoțională, conflict management, echipe performante.

 

Galerie Foto

Razvan_Ogircin_
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007271 (s)