News Flash:

Acum un an am plecat de la sotia mea care nu mai avea grija de sine. Am parasit-o pentru ca…

1 Iulie 2018
873 Vizualizari | 0 Comentarii
parasit

Acum un an am plecat de la sotia mea care nu mai avea grija de sine. Am parasit-o pentru ca…

Toti oamenii sunt predispusi sa greseasca, iar acesta nu este un lucru iesit din comun. Ba dimpotriva, greselile, de cele mai multe ori, ne stimuleaza, ne motiveaza, ne fac sa fim mai determinati, desi, desigur, multi le considera ca fiind infrangeri personale si pentru asta se condamna si mai mult.
Sunt convins ca orice esec trebuie supus unei analize minutioase si sa fie perceput, in primul rand, ca o experienta – toti gresesc, inclusiv tu.

Drept exemplu, iti poate servi urmatoarea istorie, din care nu trebuie decat sa tragi concluziile si sa iei aminte. Da, acest om a facut o greseala si acum regreta, dar totodata, aceasta greseala l-a facut sa invete ceva foarte important.

Si bineinteles, experienta altuia nu o poate inlocui pe cea personala, dar totusi incearca sa te transpui in pielea altuia si sa intelegi, caci mesajul este cat se poate de simplu. Aceasta este istoria unui barbat care si-a parasit sotia…

”Acum un an mi-am parasit sotia. Am lasat-o pentru ca am intalnit o fata tanara, atragatoare, care-mi oferea placerile pe care sotia mea demult nu mi le mai oferea. Se transformase, pur si simplu, intr-o femeie respingatoare, acoperita cu celulita, vergeturi si cu burta lasata…

Sotia mea uitase de cosmetica, a incetat sa-si mai ingrijeasca parul, si am observat cu dezgust ca de la ea tot mai des mirosea a transpiratie. A incetat sa faca lucrurile elementare de ingrijire si infrumusetare: sa-si vopseasca unghiile, sa-ti epileze picioarele, sa poarte sutien, motiv pentru care sanii i s-au lasat… Cu alte cuvinte, toate aceste lucruri m-au afectat foarte mult. Nu mai vedeam in ea femeia de care ma indragostisem. Si am plecat.

Astazi, la exact un an de la despartire, am intalnit-o pe fosta mea sotie. Nu-mi venea sa-mi cred ochilor cat de bine arata! Frumoasa, ingrijita, cu o silueta atragatoare, purtand o rochie ce-i scotea in evidenta formele… E imposibil! Refuzam sa cred.
Nu parea deloc ca ar fi mama a trei copii (copiii mei!), si eu am ramas profund ingandurat cu privire la ce anume se intamplase. Probabil, cand eram impreuna, nu avea timp sa mearga la sala, pentru ca tot timpul ei ni-l dedica noua – mie si copiilor! Poate ca ea nu purta sutien din simplul motiv ca nu avea timp sa si-l tot puna, caci il alapta pe mezin?

Poate ca nu-si epila picioarele si nu se pensa, pentru ca avea de gasit, spalat si strans dupa noi toti? Acum ma intreb – poate ea chiar era fericita asa? Visase mereu sa aiba o familie mare si trainica, de care sa aiba grija. Si se pare ca viata ei era minunata, iar eu, pur si simplu, nu am stiut sa apreciez acest lucru…

Un lucru as vrea sa spun: stiu ce inseamna sa ai o femeie adevarata in casa, si eu am lasat-o sa-mi scape, am pierdut omul care era pentru mine cea mai mare fericire.
Am schimbat frumusetea din interior pe o frumusete superficiala. Iar ea a intalnit omul care a incetat sa o considere o servitoare si i-a oferit timp pentru a se ocupa de sine. Iar acum e mult prea tarziu sa schimb ceva…”

De fiecare data cand te gandesti ca cineva nu e indeajuns de bun pentru tine sau nu iti raspunde asteptarilor, pur si simplu, priveste in interiorul tau si vezi ce oferi tu. Nu cumva gresesti chiar in acest moment?
Daca inca nu ai hotarat, este sau nu asa, grabeste-te sa faci chiar acum un gest placut pentru persoana iubita!
Dumneavoastra ce parere aveti ??

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006098 (s)