News Flash:

Acest test simplu iti arata daca ai probleme de circulatie a sangelui

9 Iunie 2018
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
circulatie proasta

Afla daca ai degetele mereu reci pentru ca esti „sincera", asa cum se spune în popor, sau din cauza faptului ca suferi, într-adevar, de circulatie proasta! Testul nostru te va ajuta sa îti dai seama!

Testul care îti verifica sistemul circulator
Asa cum te asteptai, testul pe care ti-l propunem este extrem de simplu, nu necesita aparatura complicata, doar un pic de rabdare. De asemenea, poate presupune si un strop de disconfort, dar suntem sigure ca vei trece peste toate în numele sanatatii tale!

Umple un pahar cu apa rece ca gheata (daca e nevoie, include si cateva cuburi, proaspat scoase din congelator), apoi scufunda-ti degetele în el. Rezista timp de 30 de secunde si scoate la suprafata mana, examinand-o cu atentie!

Cum iti afecteaza organele proasta circulatie a sangelui

Ceea ce te intereseaza este aspectul degetelor tale. Arata normal sau, dimpotriva, s-au albit sau au devenit albastre la varfuri? Daca te încadrezi în al doilea caz, îti vom da o veste proasta: este posibil sa suferi de probleme ale circulatiei. Consulta-ti medicul de familie sau un specialist, ca sa fii sigura ca ai obtinut rezultatul corect.

Alte semne care îti arata ca ai circulatia proasta
Mainile si extremitatile reci se numara printre cel mai des întalnite semnale ale faptului ca sangele tau nu circula vesel si linistit prin vene. Mai jos, îti prezentam si alte semne care ar trebui sa îti atraga atentia.

Senzatie de amorteala. Este normal sa îti simti o parte a corpului amortita, mai ales daca ai mentinut pentru mai mult timp o pozitie inconfortabila sau ai blocat irigarea cu sange. În cazul în care aceste senzatii sunt, însa, obisnuite pentru tine, este probabil sa suferi de o circulatie proasta.

Oboseala frecventa. Oricat de mult te-ai odihni, tot nu reusesti sa scapi de senzatia de extenuare. Cauzele pot fi multiple, dar circulatia proasta este una dintre cel mai evidente. Privat de nutrientii care ar trebui sa fie transportati de sange, organismul începe sa îsi conserve putina energie pe care o are, de unde rezulta incapacitatea sa de a te sustine în anumite situ


oboseala frecventa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1100 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004631 (s)