News Flash:

Accident grav la Pecica, in judetul Arad! Au fost implicate un microbuz si doua autoturisme

8 Iunie 2018
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21 1

Un accident rutier in care au fost implicate un microbuz si doua autoturisme s-a produs joi pe DN 7 Arad - Nadlac, pe raza orasului Pecica, patru persoane fiind ranite in urma acestuia, conform ISU Arad.

"In urma accidentului au fost ranite patru persoane, una dintre acestea, ranita mai grav, aflandu-se in stare de inconstienta. Nu a fost necesara interventia echipajului de descarcerare al Detasamentului de Pompieri din cadrul ISU Arad", a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al ISU Arad, maior George Plesca.

Purtatorul de cuvant al ISU Arad a precizat ca in microbuz se aflau sapte persoane, in vreme ce in cele doua autoturisme se aflau cinci si, respectiv, patru persoane.

"Dintre cei 16 ocupanti ale celor trei autovehicule, sapte au fost transportati la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, cu doua ambulante SMURD si trei ambulante al Serviciului de Ambulanta Judetean Arad, pentru a primi ingrijiri medicale", a precizat maior George Plesca. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004528 (s)