News Flash:

Porti parul cu carare? Ai putea face matreata din cauza soarelui! Iata explicatia

9 Iunie 2018
969 Vizualizari | 0 Comentarii
matreata

Daca porti aceeasi carare tot timpul, acest lucru ar putea fi daunator sanatatii scalpului. Explicatia este simpla: pielea descoperita se afla in permanenta in bataia soarelui si, in timp, va avea de suferit.
"Doamnele si domnisoarele care poarta tot timpul aceeasi carare pot avea surprize neplacute in ceea ce priveste sanatatea scalpului. Tineti cont ca pielea descoperita in acea zona se afla sub actiunea razelor soarelui, se bronzeaza, se arde de multe ori, se usuca. De multe ori suntem atenti asupra ingrijirii parului, dar nu si a pielii capului. 

Daca descoperim ca avem matreata, solutia nu este sa folosim un sampon anti-matreata ci, de multe ori, sa folosim un ulei hidratantpentru scalp. Chiar si sa schimbam cararea sau intregul look pentru a nu supraexpune atat de mult pielea descoperita de carare. Cand constati ca ai matreata si nu scapi de ea dupa o prima folosire a unui sampon anti-matreata, e bine sa consulti un specialist. Se ia o mostra de matreata si se trimite la laborator pentru analize", explica hairstylistul Cristi Pascu.
Cristi Pascu este unul din cei mai experimentati hairstylisti din Romania. Cu o cariera de peste doua decenii in domeniu.


sanatatea scalpului razelor soarelui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004249 (s)