News Flash:

10 alimente care aratau total diferit in trecut – Capsunile aratau oribil! VIDEO

9 Iunie 2018
2706 Vizualizari | 0 Comentarii
pepene

Ceea ce mancam a devenit un subiect extrem de important de cativa ani buni, mai ales ca medicii ne-au explicat foarte clar faptul ca foarte multe dintre bolile cu care ne confruntam sunt cauzate de alimentatie. Desi traim in lumea in care sa nu poti sa mergi trei metri fara sa dai nas in nas cu o covrigarie sau o gogoserie, stapanirea de sine este cea mai importanta.

Fiecare dintre noi are alimente fara de care simte ca nu poate sa traiasca si nimic nu este mai dur decat ideea ca trebuie sa renuntam total la ele. Atunci cand oamenii vor intelege ca nu este nimic mai important pe lume in afara de sanatatea noastra, atunci, cu siguranta, vom ajunge sa renuntam la toate alimentele nocive.

Daca te-ai lasat pacalit de reclamele care iti spun ca urmatoarele produse despre care vei citi sunt extrem de sanatoase, iata ca este posibil sa ai o mare surpriza. Daca este ceva care ne leaga pe toti, aceasta este mancarea. Sunt putini oameni care nu sunt pofticiosi pe lumea asta, pentru ca in principiu oamenii adora sa manance si sa gateasca cele mai delicioase preparate. In ctimp ce lumea evolueaza zilnic, mancarea devine din ce in ce mai gustoasa, si, din pacate, mai nesanatoasa.

Unul dintre cele mai mari motive pe care oamenii le invoca atunci cand vine vorba despre mancarea sanatoasa este faptul ca este prea scumpa. Multi dintre acestia se vor folosi de ideea ca un cheeseburger costa in jur de 5 lei la un restaurant de tip fast food, in timp ce o salata costa de cel putin trei ori mai mult.

Unele fructe si legume sunt destul de ieftine, mai ales daca le cumperi de la supermarket, si iti prepari salata acasa, dar asta presupune alt tip de efort, mai ales pentru persoanele care merg la serviciu cu mijloacele de transport in comun.
Majoritatea fructelor sunt foarte gustoase si hranitoare, pline de vitamine, antioxidanti si, bineinteles, o aroma inconfundabila. Depinzand si de sezon si tip, acestea pot avea un pret extrem de rezonabil. Fructele fac parte din meniul nostru din viata de zi cu zi, si nu sunt alimentele care necesita cei mai multi bani.

Partea ciudata legata de mancare este atunci cand nu avem habar despre ce mancam, atunci cand nu stim de unde au provenit fructele, semintele sau condimentele respective. Cum cresc ele? Si, mai ales, cum aratau ele inainte?

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007180 (s)