News Flash:

Acest elixir indian este cel mai bun intaritor al sistemului imunitar

13 Februarie 2017
1156 Vizualizari | 0 Comentarii
elixir indian
Sistemul imunitar lupta impotriva microorganismelor care produc boli si care ingreuneaza procesul de vindecare. Sistemul imunitar este cheia luptei impotriva oricarei probleme a organismului, incepand cu micile zgarieturi de la barbierit si pana la virusurile mutante care abunda in zilele noastre. Chiar si procesul deimbatranire poate fi asociat mai degraba cu functionarea sistemului imunitar decat cu trecerea timpului.
Sistemul imunitar uman este functional la nastere, insa nu la capacitate maxima. Acest lucru se numeste imunitate innascuta, adica imunitatea cu care te nasti. Functia imunitara se dezvolta si devine mai sofisticata odata cu maturizarea sistemului si pe masura ce organismul invata sa se apere singur impotriva diferitilor invadatori straini numiti antigeni. Aceasta se numeste imunitate adaptativa. Insa imunitatea dobandita poate fi sprijinita si modelata, fie prin contactul cu un antigen, fie prin vaccinare.

Remediul urmator este de origina indiana si este cel mai bun amestec pentru intarirea sistemului imunitar. Asadar, aveti nevoie de: 

- o jumatate de lingura de turmeric

- trei linguri de ulei de migdale

- doua linguri de miere

- o jumatate de cana de apa

- o cana de lapte de capra

Puneti o jumatate de lingura de turmeric, trei linguri de ulei de migdale, doua linguri de miere si o jumatate de cana de apa intr-o cana de lapte de capra. Amestecati ingredientele bine. In locul uleiului de migdale puteti utiliza ulei de masline. Pentru un efect garantat, este bine sa consumati acest elixir dimineata pe stomacul gol.

sistemul imunitar boli vindecare imbatranire
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006557 (s)