News Flash:

Accidentul din Apuseni a facut o noua VICTIMA! A MURIT in casa

27 Februarie 2014
1116 Vizualizari | 0 Comentarii
Pacienta care aştepta ficatul după care plecaseră medicii care s-au prăbuşit în Munţii Apuseni pe 20 ianuarie, a murit. Pacienta care aştepta ficatul după care plecaseră medicii care s-au prăbuşit în Munţii Apuseni pe 20 ianuarie, a murit.

Floarea Mihai, în vârstă de 62 de ani, a murit în locuinţa sa din Piteşti, potrivit gandul.infoFemeia, care suferea de ciroză şi cancer hepatic, era la a doua încercare de transplant.


„Din 2011 aştept transplantul de ficat. În 2013 boala s-a agravat. Am fost foarte emoţionată când am fost chemată la operaţie, apoi am auzit tragedia. Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Doctorii aceia au suferit pentru că au plecat să-mi salveze mie viaţa. Am plecat acasă şi am revenit acum. În fiecare zi mă gândesc că cineva acolo sus mă iubeşte şi într-o zi voi putea să fac şi eu acest transplant”, a declarat Floarea Mihai la scurt timp dupăaccidentul aviatic.


În accidentul aviatic din 20 ianuarie şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion, celalalte persoane aflate la bordul aeronavei fiind rănite.

Galerie Foto

Floarea_Mihai
pacienta floarea miha accidentul aviatic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 33 queries | Mysql time :0.035036 (s)