News Flash:

Barbatul din Satu Mare care si-a omorat parintii si bunica a fost condamnat la inchisoare pe viata

24 August 2018
803 Vizualizari | 0 Comentarii
asasinat 1000x600

Razvan Rentea, barbatul care si-a omorat parintii si bunica din localitatea Apa, judetul Satu Mare, a fost condamnat de Tribunalul Satu Mare la inchisoare pe viata, sentinta nefiind definitiva, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit sentintei Tribunalului Satu Mare si postata pe portalul instantelor, lui Razvan Rentea i se interzic si mai multe drepturi pentru o perioada de 5 ani.

”Tribunalul Satu Mare condamna pe inculpatul Razvan Rentea pentru savarsirea infractiunii de omor calificat la pedeapsa detentiunii pe viata si interzicerea unor drepturi pe o durata de 5 ani ca pedeapsa complementara. Dispune prelevarea probelor biologice de la inculpat in vederea introducerii profilului genetic in SDGJ in conditiile legii. Obliga inculpatul la plata sumei de 7.000 lei cheltuieli judiciare catre stat. Cu drept de apel in 10 zile de la comunicare”, se arata in documentul citat.

Gheorghe Rentea, in varsta de 59 de ani, sotia sa Niculina Rentea, de 56 de ani, si Viorica Apan, mama Niculinei Rentea, de 80 de ani, au fost ucisi in data de 23 noiembrie 2017 in casa din localitatea Apa, judetul Satu Mare.


Principalul suspect, Razvan Rentea, fiul Niculinei si al lui Gheorghe Rentea, respectiv nepotul Vioricai Apan, a fost retinut cateva zile mai tarziu. El nu a recunoscut fapta.


razvan rentea satu mare gheorghe rentea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006501 (s)