News Flash:

Florin Iordache: "Am fost in Piata Victoriei"

11 Februarie 2017
999 Vizualizari | 0 Comentarii
florin iordache si a semnat capitularea alta intrebare 18566692
Fostul ministrul al JustitieiFlorin Iordache, a afirmat, astazi, ca a fost in Piata Victoriei, pentru a vedea "care este perceptia oamenilor" asupra initiativelor de modificare a legislatiei penale.


"Trebuia o mai larga comunicare, pentru ca, din punctul meu de vedere, s-au facut niste demersuri normale, constitutionale si aceste demersuri cred ca, printr-o mai buna comunicare, acei oameni care stau in strada .... Pentru ca am fost in strada si oamenii nu stiau demersurile care sunt si la ce anume se refera legile. (...) Am vrut si eu sa vad care este perceptia oamenilor. Sunt oamenii nemultumiti, fara indoiala, de aceea am si hotarat sa-mi dau demisia. Nu este normal in acest moment sa avem Romania rupta in doua, cu doua mitinguri, unul in Piata Victoriei, altul la Palatul Cotroceni, cu oameni care scandeaza, iar foarte multi dintre ei nu au citit continutul actelor normative", a declarat Iordache la iesirea din Ministerul Justitiei, dupa predarea mandatului catre ministrul interimar Ana Birchall.
In opinia sa, toate problemele aparute in legatura cu modificarile aduse legislatiei penale vor putea fi rezolvate prin dialog, in perioada urmatoare.


"Am inteles mesajul public si de aceea mi-am asumat si mi-am depus aseara demisia. Fara indoiala, avem nevoie de intarirea statului de drept si de o justitie independenta. (...) Este anormal sa avem o Romanie divizata, este anormal ca atunci cand incerci sa rezolvi anumite probleme, pentru ca, din punctul meu de vedere, hotararile Curtii Constitutionale sunt obligatorii. Cred ca, prin mai mare dialog, aceste probleme vor fi rezolvate, pentru ca altfel exista imposibilitatea instantelor sa se pronunte", a mai spus Florin Iordache.

ministrul justitiei florin iordache piata victoriei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004966 (s)