News Flash:

Accident grav pe autostrada Nadlac - Arad

24 Iunie 2015
1288 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Sapte persoane au fost ranite, miercuri, dupa ce soferul unui autoturism a intrat pe o portiune a autostrazii Nadlac-Arad unde au loc lucrari si a lovit un uilaj in care se aflau mai multi muncitori, incidentul fiind catalogat drept accident de munca.
Potrivit sefului Politiei Autostrazi Vest, Teodor Tudur, sapte persoane au fost ranite, in urma unui incident care a avut loc pe autostrada A1 intre Pecica si Arad, pe o portiune care nu este deschisa traficului, fiind in faza finala de construire.
Conform sursei citate, un autoturism Volkswagen cu numere de Bulgaria, in care se aflau trei romani, a intrat pe drumul aflat in lucru si a lovit la un moment dat un utilaj in care se aflau patru muncitori care lucrau la autostrada.
In urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe camp, iar utilajul s-a izbit de bara de protectie de pe marginea autobenzii.
Cele sapte persoane aflate in cele doua vehicule au fost ranite si transportate la spital, doua fiind descarcerate de un echipaj trimis de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.
Medicii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, unde au ajuns ranitii, spun ca doi dintre acestia, intre care o fata, au rani grave, precum fracturi si leziuni interne.
Potrivit politistilor, soferul masinii cu numere de Bulgaria a ingnorat toate indicatoarele care interzic accesul in zona santierului autostrazii, acesta urmand sa fie cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004793 (s)