News Flash:

Viceprimarul Dan Diaconu castigat procesul cu ANI

24 Iunie 2015
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Diaconu
Viceprimarul liberal al Timisoarei, Dan Diaconu, a castigat procesul cu ANI, magistratii Curtii de Apel Timisoara hotarand, marti, ca acesta nu s-a aflat in stare de incompatibilitate timp de patru luni, cand a detinut simultan functia de viceprimar si pe cea de administrator al unei firme inactive fiscal din 2008. 
"Am sustinut de la inceputul acestui demers ca, din punctul meu de vedere, decizia ANI a fost incorecta. Astazi am obtinut confirmarea Curtii de Apel si sunt ferm convins ca aceasta pozitie va fi reconfirmata la un eventual recurs al ANI. Am actionat cu buna-credinta in toate demersurile anterioare si am convingerea ca acest lucru a fost vizibil pentru instanta. (...). Era o societate dizolvata de catre Registrul Comertului, inactiva fiscal de prin anul 2008. Societatea n-a avut practic activitate niciodata', a declarat, marti, presei, Dan Diaconu. 
Inspectorii ANI sustineau ca Diaconu "s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 22 iunie - 18 octombrie 2012, intrucat a detinut, simultan functia de viceprimar si functia de administrator al SC Speed Distribution SRL, incalcand, astfel, dispozitiile Legii nr. 161/2003". 
Reprezentantii ANI pot face recurs in termen de 15 zile de la comunicarea sentintei Curtii de Apel Timisoara. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006369 (s)