News Flash:

Ambulanta implicata intr-un accident, pe Calea Lugojului

24 Iunie 2015
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulanta accident
Accident de circulatie, miercuri dimineata, in apropiere de Aeroportul Timisoara. O ambulanta aflata in misiune a fost lovita de catre un autoturism, in timp ce astepta sa se ridice bariera la trecerea de cale ferata de pe Calea Lugojului.
Ambulanta transporta un pacient de la Arad, care suferise un preinfarct, spre Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara. La trecerea de cale ferata din apropierea Aeroportului Timisoara, soferul ambulantei a vrut sa se apropie cat mai mult de bariera, pentru a pleca cat mai rapid cand se ridica aceasta, scrie tion.ro. Desi avea semnalele acustice si luminoase in functiune, soferul unui Volkswagen Passat care venea de pe un drum secundar, nu a observat ambulanta si a intrat in coliziune cu aceasta.
In urma accidentului, pacientul din ambulanta a fost ranit usor, la picior. La fata locului au ajuns de urgenta echipaje de pompieri, politie si ambulanta, pacientul fiind transportat la Institutul de Boli Cardiovasculare. Starea sa este grava, spun medicii, prioritare fiind problemele cardiace.
Circulatia in zona a fost ingreunata, politistii reusind sa o dirijeze pe o singura banda.
Oamenii legii continua cercetarile in acest caz pentru a stabili cu exactitate conditiile in care s-a produs accidentul.

calea lugojului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005097 (s)