News Flash:

Show erotic la scoala! Ancheta la un liceu dupa ce elevii au mimat sexul oral la Balul Bobocilor

25 Octombrie 2017
2631 Vizualizari | 0 Comentarii
bal1
Colegiul Tehnic de Comunicatii ”Augustin Maior” Cluj-Napoca a declansat, miercuri, o ancheta dupa ce pe o retea de socializare au fost postate fotografii de la Balul Bobocilor desfasurat intr-un club din oras, elevii fiind suprinsi mimand sexul oral, transmite corespondentul Mediafax.
Directorul Colegiului Tehnic de Comunicatii ”Augustin Maior” Cluj-Napoca, Doina Angela Rosca, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX ca manifestarea respectiva nu a fost organizata de scoala, iar la aceasta nu a fost prezent niciun cadru didactic.
”Vom desfasura o ancheta, o analiza, vom convoca Colegiul Profesoral. Va pot spune ca in numele acestei institutii, sub egida acesteia nu a fost organizata nicio astfel de manifestare, nicio actiune de gen Balul Bobocilor. La acea manifestare nu a participat sub nicio forma niciun cadru didactic si noi de ani de zile nu organizam in numele scolii asa ceva, parintii stiu, elevii stiu. In mediul privat ce face fiecare... Am constatat de ani de zile ca intr-un mediu privat, intr-un club privat, scoala nu poata asigura paza si ordinea, poate scapa situatia de sub control”, a spus Rosca.
Potrivit acesteia, concluziile anchetei vor fi comunicate in cursul zilei de miercuri.

Galerie Foto

bal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005763 (s)