News Flash:

Cu ce calitati nebanuite se lauda nativii Gemeni

6 Iunie 2018
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
gemeni

Acuzati adesea ca sunt prea vorbareti, superficiali si impulsivi, nativii din zodia Gemeni au o multime de calitati cu care se pot lauda. Unele dintre ele se vad de la prima intalnire, pe altele le descoperi pe parcurs. Dar pe cele mai putin cunoscute, ti le dezvaluim noi.

1. Caractere puternice
Este adevarat ca Gemenii par superficiali la prima vedere, dezorganizati si imprastiati, dar nu te lasa pacalita de aparente. Este doar o masca pe care nativii zodiei si-o confectioneaza cand nu vor sa iasa in evidenta. In realitate, Gemenii au o personalitate puternica si sunt foarte calculati cand isi urmaresc propriile interese. Au opinii puternice si isi apara ideile, chiar daca nu le striga in gura mare ca altii. Si nici nu se lasa condusi de emotii cand au un obiectiv clar de atins.

2. Sociabili si diplomati
Se spune despre Balante ca sunt cele mai diplomate din tot zodiacul, dar nici Gemenii nu se lasa mai prejos. Stiu sa intretina o discutie interesanta, schimba subiectul cand lumea se plictiseste si nu devin niciodata virulenti fara motiv. Niciodata nu isi fac prietenii de ras in public, chiar daca acestia gresesc. Ba, din contra, incearca sa impace lucruri si sa nu se simta nimeni prost tratat.

3. Onesti, mai ales in dragoste
Nativii Gemeni sunt foarte sinceri cu ei insisi, sunt foarte siguri pe sentimentele lor si sunt fideli cand iubesc cu adevarat. Se spune despre ei ca sunt mincinosi si falsi, ca sunt oameni cu doua fete, dar aceasta este doar o impresie de suprafata. Pot avea tot felul de relatii, pot avea tot felul de prieteni si de iubiti, dar pe toti ii tin la distanta pana gasesc dragostea adevarata. Ei spun de la inceput cat de interesati sunt si cat de mult vor investi intr-o relatie, fara sa dea sperante false nimanui.


gemeni gemenii balante
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009588 (s)