News Flash:

ACCIDENT GRAV in Hunedoara! Cel putin 13 persoane ranite dupa impactul dintre un microbuz care transporta mineri de la Uricani si un autoturism

15 Septembrie 2017
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
microbuz
Cel putin 13 persoane au fost ranite, joi, intr-un accident rutier pe DN 66A, in localitatea Aninoasa, judetul Hunedoara, dupa impactul dintre un microbuz si un autoturism. Una dintre persoane e ranita grav, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit primelor informatii primite din partea IGSU, la nivelul judetului Hunedoara a fost activat planul rosu de interventie, dupa accidentul dintre un microbuz de transport persoane si un autoturism, pe DN 66A, in Aninoasa.
„Pana in acest moment sunt 13 persoane ranite, dar constiente, care au fost preluate de echipajele medicale. Salvatorii actioneaza pentru evaluarea medicala a celorlalte persoane implicate, pentru a le transporta la spital in situatia in care este nevoie”, arata IGSU.
Potrivit sursei citate, una dintre persoane este in stare grava.
La locul producerii accidentului intervin 4 echipaje SMURD, 3 ambulante SAJ si o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1103 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005660 (s)