News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT! Un autocar plin cu turisti care mergea de la Chisinau la Paris s-a rasturnat in judetul Iasi. Sunt multi raniti - VIDEO

17 Martie 2016
1155 Vizualizari | 0 Comentarii
autocar chisinau
Imagini socate pe o soseaua din apropierea municipiului Pascani. Un autcar care circula pe ruta Chisinau-Paris s-a rasturnat in zona localitatii Ruginoasa. Accidentul s-a petrecut dimineata, in jurul orei 4:00. Autocarul s-a rasturnat in afara partii carosabile, in timp ce circula pe varianta ocolitoare a suburbiei Blagesti. , inainte de a urca pe pasarela peste calea ferata, soferul autocarului a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat pe dreapta. In acel moment, pasagerii au inceput să tipe, unii din cauza ranilor altii de spaima.
 

In jurul orei 4:15, a fost solicitat prin serviciul 112 ajutorul echipelor medicale. La fata locului au ajuns doua echipaje de la Serviciul de Ambulanta Pascani si unul al Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD). In zona s-a deplasat si un echipaj de la ISU Targu Frumos. Sapte persoane au suferit traumatisme in zona capului, mainilor si picioarelor, ranitii fiind transportati la Spitalul Municipal Pascani. Printre victime se afla si doi cetateni francezi, sot si sotie, dar si doua femei si trei cetateni din Republica Moldova. La spital a ajuns si soferul autocarului. Ceilalti pasageri au fost transportati la sediul Poliției Pascani, pana cand reprezentantii firmei de transport vor trimite un echipaj care sa ii preia. Se pare ca ei nu doresc sa continue drumul, ci sa se intoarca acasa. Potrivit primelor informatii rezulta ca soferul a adormit la volan, conform newspascani.com.

Galerie Foto

autocar_chisinau12

Galerie Video


municipiului pascani chisinau-paris blagesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006285 (s)