News Flash:

Primarul din Nadlac, Vasile Ciceac, renunta la candidatura pentru al patrulea mandat

17 Martie 2016
1314 Vizualizari | 0 Comentarii
Vasile Ciceac
Primarul in exercitiu al orasului Nadlac, Vasile Ciceac (PNL), si-a anuntat retragerea candidaturii pentru obtinerea unui al patrulea mandat, candidatul sprijinit de partid fiind consilierul judetean Mircea Onea, potrivit unui comunicat transmis marti AGERPRES. 
Anuntul lui Ciceac a fost facut in cadrul unei sedinte a Comitetului Local Executiv al PNL Nadlac, desfasurata luni seara in prezenta reprezentantilor conducerii organizatiei judetene, presedintele Gheorghe Falca si prim- vicepresedintele Iustin Cionca, seful campaniei electorale a PNL Arad. 
Totodata, Vasile Ciceac a facut cunoscut si faptul ca il va sprijini in cursa pentru Primarie pe presedintele PNL Nadlac, consilierul judetean Mircea Onea. 
'Dupa cum le-am transmis si colegilor mei in cadrul sedintei Comitetului Local Executiv al PNL Nadlac, am decis sa renunt la a mai candida pentru un nou mandat de primar al orasului, motivele deciziei mele fiind de natura personala. Vreau, totodata, sa anunt si public ceea ce am anuntat in cadrul sedintei conducerii locale a partidului, ca il voi sprijini cu toate puterile mele pe colegul meu, Mircea Onea. Voi fi alaturi de el si de organizatie atat inainte de alegeri, cat si dupa, daca va fi nevoie de sprijinul meu. Cred cu tarie ca PNL are in acest moment cea mai buna echipa pentru Nadlac si pentru locuitorii orasului si ca lucrurile bune incepute aici vor continua', a afirmat Vasile Ciceac, potrivit comunicatului mentionat. 
Mircea Onea isi anuntase anterior intentia de a candida ca independent, fara a demisiona insa din partid, iar toate sondajele electorale facute in Nadlac in ultima perioada i-au fost favorabile. AGERPRES

mircea onea ciceac pnl nadlac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005156 (s)