News Flash:

Accident cumplit cu doua victime pe Calea Lipovei

25 Ianuarie 2015
1223 Vizualizari | 0 Comentarii
Accident grav pe Calea Lipovei (Calea Sever Bocu) din Timisoara, sambata seara. Un barbat a fost ranit grav dupa ce masina pe care o conducea a derapat si a intrat intr-un pom de pe marginea drumului. Un alt tanar care se afla in autoturism a fost si el ranit.
Barbatul se indrepta spre mall-ul din Timisoara, pe Calea Lipovei, cand, la un moment dat, in apropierea Cimitirului Evreiesc, a pierdut controlul volanului, iar masina pe care o conducea, un Renault, a derapat si a intrat intr-un pom de pe marginea drumului. In urma impactului, soferul si tanarul au ramas prinsi intre fiarele contorsionate ale masinii. O femeie, care se afla si ea in masina, a reusit sa iasa singura din autoturism, scrie tion.ro.
La fata locului au ajuns mai multe echipaje de la politie si ambulanta, dar si pompierii de la descarcerare care s-au chinuit minute in sir sa-i scoata pe barbati din masina distrusa. Atat soferul, cat si tanarul au fost transportati de urgenta la spital. Conducatorul auto a fost ranit grav si se afla in coma.
Circulatia pe Calea Lipovei pe sensul spre mall a fost deviata pe contrasens, pe perioada in care politistii au desfasurat cercetarile la fata locului.

cimitirului evreiesc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005836 (s)