News Flash:

SCANDAL SEXUAL URIAS! Si-a pozat fundul beton in oglinda si i-a pus pe toti pe jar. E scandalos ce a putut sa ii spuna un PREOT!

26 August 2017
1627 Vizualizari | 0 Comentarii
fund

Scandal sexual cu preoti si in America! Nicki Minaj, controversata cantareata de peste Ocean, celebra pentru aparitiile sale incendiare, a reusit sa ii puna pe jar si pe pastorii bisericii catolice!


Mulatra s-a fotografiat intr-o pozitie sexy, cu posteriorul ei enorm reflectat in oglinda, iar un preot a facut o serie de remarci scandaloase la adresa ei.

„Ce ti-as manca fundul”, a fost comentariul lasat de un utilizator de pe Instagram, despre care s-a aflat, ulterior, ca ar fi pastorul Willian Henry Dewberry III.


Dupa ce stirea a facut valva in tabloidele de peste Ocean, pastorul a avut si o reactie. Barbatul le-a povestit prietenilor sai de pe Facebook ca a fost victima unui „furt de identitate” si ca un alt barbat s-a folosit de numele lui pentru a posta cuvinte obscene pe paginile vedetelor.
Cu toate astea, contul de pe care a fost postat comentariul a fost creat in 2016 si a fost in permanenta activ cu fotografii din viata de zi cu zi a pastorului.

scandal sexual nicki minaj barbatul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006425 (s)