News Flash:

A murit seful Politiei Locale Timisoara, comisarul-sef Doru Spataru

3 Ianuarie 2014
1590 Vizualizari | 0 Comentarii
Doru Spataru

Doliu printre poliţiştii din Timişoara. Comisarul-şef Doru Spătaru (59 ani), şeful Poliţiei Locale Timişoara, s-a stins din viaţă în seara zilei de 2 ianuarie. A câştigat nenumărate bătălii cu infractorii de-a lungul timpului, dar a pierdut după un singur an cea mai importantă luptă, bătălia cu cancerul.

Doru Spătaru a condus Poliţia Transporturi Timişoara timp de cinci ani, până în 1999. A devenit apoi şeful Inspectoratulului Poliţiei Timiş, până în 2001. A revenit în prim-plan după ce a fost numit şef la Poliţia Locală Timişoara. Spătaru a devenit cunoscut la nivel naţional după ce a reuşit să rezolve dosarele lui Zaher Isakandarani şi Mujea Marcelini. Doru Spătaru a fost şi cel ce a rezolvat două cazuri sensibile – bomba ce a explodat într-o maşină în 2000, pe Calea Aradului, şi „Afacerea Jimbolia” – o încălcare flagrantă a embargoului impus de ONU împortiva fostei Iugoslavi.

Cei doi copii ai săi i-au călcat pe urme. Atât băiatul, cât şi fata lui Doru Spătaru sunt poliţişti. Înmormântarea fostului şef al Poliţiei Locale Timişoara are loc sâmbătă, de la ora 15.00, în cimitirul din Calea Şagului. Ziuadevest.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007415 (s)