News Flash:

REVELION 2014: Mii de oameni din marile orase, asteptati sa petreaca Revelionul in strada

30 Decembrie 2013
1513 Vizualizari | 1 Comentarii
Mii de oameni sunt aşteptaţi să petreacă Revelionul în stradă, primăriile marilor oraşe organizând concerte şi focuri de artificii, pentru spectacole fiind alocate zeci de mii de lei de la bugetele locale. Primăriile mai multor oraşe mari organizează Revelion în aer liber, cu concerte şi focuri de artificii, mii de oameni fiind aşteptaţi să petreacă momentul trecerii în noul an în pieţele centrale din Ploieşti, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Mioveni sau Câmpina.

În cele mai multe cazuri spectacolele sunt plătite cu bani de la bugetul local, însă sunt şi situaţii în care administraţiile locale au găsit sponsorizări pentru a achita costurile concertelor şi focurilor de artificii.

Astfel, la Ploieşti, concertul din noaptea de Revelion va avea loc, la fel ca şi anii trecuţi, în centrul oraşului. Pe scenă vor urca Fuego şi Irina Loghin, Andreea Bănică, Voltaj, Crush şi Alexandra Ungureanu. La miezul nopţii, ploieştenii care vor petrece Revelionul în stradă vor asista la un foc de artificii. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Ploieşti, Alina Istrătescu, a declarat că spectacolul din noaptea dintre ani nu a fost plătit din bugetul local, ci exclusiv din sponsorizări.

În Câmpina, cel de-al doilea municipiu al judeţului Prahova, programul artistic de revelion va fi deschis de cântăreaţa Adelina Creţu, vedetele serii fiind DeepCentral şi Taxi. Primarul oraşului va lua cuvântul şi le va vorbi câmpinenilor în noaptea dintre ani. Conform paginii de internet a Primăriei Câmpina, pentru spectacolul de Revelion s-au alocat de la bugetul local 90.000 de lei.

Administraţia locală a municipiului Piteşti organizează, de asemenea, un concert în aer liber şi focuri de artificii în noaptea dintre ani. Începând cu ora 23:00, pe scena din Piaţa Primăriei vor urca Sandra N. şi trupa Talisman. Primăria a pregătit 500 de sticle de sticle de şampanie pentru cei prezenţi la spectacolul în aer liber.

Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, a declarat corespondentului MEDIAFAX că pentru manifestările de Revelion administraţia locală a alocat aproximativ 14.000 de euro.

La Mioveni, judeţul Argeş, se organizează, pentru prima dată în acest an, spectacol în aer liber în noaptea de Revelion. Vedetele serii vor fi Bogdan Vlădău şi Ruby, însă pe scenă vor urca, de asemenea, cântăreaţa de muzică populară Maria Ghina şi artişti cunoscuţi pe plan local. La miezul nopţii, cerul va fi luminat de un foc de artificii.

"Nu va fi un spectacol grandios ca cel din Bucureşti, dar credem că locuitorii oraşului se vor bucura. Recent, s-au terminat lucrările de modernizare şi restilizare a pieţii din centrul oraşului şi cred că este un moment bun să sărbătorim astfel", a afirmat primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu.

Acesta a precizat că spectacolul din noaptea de Revelion va costa aproximativ 45.000 de lei, iar jumătate din această sumă a fost alocată de la bugetul local, restul provenind din sponsorizări.

La Râmnicu Vâlcea spectacolul din noaptea dintre ani va avea loc în zona Scuarului ”Mircea cel Bătrân” şi va începe la ora 19:30, cu un spectacol de muzică populară susţinut de Alexandra Dicu, Elena Ghiţulete, Tatiana Mărcoianu, Adina Roşca, Rodica Mitran, Steliana Sima, Robert Târnăveanu.

Recitalurile acestora vor fi urmate de concerte susţinute de Sandra N., Bogdan Vlădău, de un spectacol de dansuri orientale, iar începând cu ora 23:10 pe scena din Râmnicu Vâlcea va urca Renne Santana care este, conform datelor furnizate de reprezentanţii administraţiei locale, nepoata celebrului chitarist Carlos Santana. La miezul nopţii, artificiile vor lumina cerul timp de 12 minute, anunţă Primăria Râmnicu Vâlcea.

Întregul spectacol de la Râmnicu Vâlcea va costa 98.000 de lei, 50.000 de lei fiind alocaţi de la bugetul loca iar restul din sponsorizări. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Sharon  | #986
Well there have been instances of HSV I or II being trsitmntaed without an active outbreak. i don't think it's as common though. HSV I is extremely common and can be dormant for a long time, some people never had symptoms. you may have had this while you were in a relationship with her. it's hard saying whether or not you'll pass it on. she may already have the virus. just be honest with her.
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008129 (s)