News Flash:

A fost votat bugetul judetului Timis pe 2015

29 Ianuarie 2015
1302 Vizualizari | 0 Comentarii
Consilierii judeteni au aprobat, miercuri, bugetul pentru judetul Timis, pe 2015.  In prima sedinta de plen a anului, alesii au aprobat bugetul fara niciun amendament. Desi au fost anumite discutii, consilierul PDL (noul PNL) Marius Martinescu cerand lamuriri in plus si solicitand anumite amendamente, proiectul a fost aprobat in bloc fara modificari.
In prima sedinta de plen a Consiliului Judetean Timis din acest an, care a avut loc miercuri dimineata, un numar de 21 dintre cei 36 de consilieri judeteni au votat pentru aprobarea bugetului.
Peste 300 de milioane de lei in buget
Valoarea totala a bugetului pe 2015 este de peste 310 milioane de lei. Consiliul Judetean Timis a decis ca cea mai mare parte a banilor din buget sa fie folositi la drumuri. Pentru infrastructura vor fi folositi 50 de milioane de lei, iar pe lista proiectelor prioritare au fost incluse podul de la Albina, dar si ”centura a doua”, mai precis drumul care leaga localitatile Sanandrei si Dudestii Noi, Sacalaz si Sinmihaiu Roman.
”Faultat” a fost, spre exemplu, drumul judetean Timisoara - Sinmihaiu Roman – Cenei, dar si celebrul drum care ar fi legat Carasul de Timis si Arad. De asemenea, bani urmeaza sa fie alocati si pentru un drum de legatura cu autostrada, plus realizarea unor studii de fezabilitate pentru cateva noi puncte de descarcare pentru autostrada, la Recas, Sanovita sau Bethausen, scrie tion.ro.
De asemenea, nu putem sa nu remarcam ca si in 2015 se aloca bisericilor sume importante, mai precis 800.000 de lei.
Marius Martinescu l-a suparat pe Titu Bojin
Seful CJT, Titu Bojin, s-a contrazis din nou, miercuri, la vot, cu Marius Martinescu. Fostul primar al Lugojului l-a ”impuns” permanent pe Bojin cu tot felul de cereri, remarci si amendamente.
Dialogul, plin de glume la inceput, mai ales din partea sefului judetului, a devenit unul destul de dur spre final.
Bojin a rabufnit si a declarat, agasat de interventiile nenumarate a colegului sau: „Domnul Martinescu nu vrea buget, dar e foarte activ la discutii. Domnul Martinescu sunteti deja un bufon, rad si colegii dumneavoastra, pardon fostii colegi de coalitie de dumneavoastra”.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1451 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009534 (s)