News Flash:

A fost parasita de sot la 5 zile dupa ce a ramas paralizata. Cine este acum iubitul femeii. FOTO

28 August 2017
1268 Vizualizari | 0 Comentarii
parasita

Britanica Riona Kelly a trecut printr-o perioadă mai puțin plăcută. Ea a fost părăsită de soț la doar câteva zile după ce a rămas paralizată, în urma unui accident. Acum, după aproape doi ani, femeia de 37 de ani a găsit din nou dragostea. Bărbatul care a ajutat-o să meargă din nou este cel care i-a devenit partener de viață, relatează The Sun.


Riona Kelly a ajuns de urgență la spital, în luna martie 2015, după ce a suferit un accident vascular spinal. În urma acestui accident, ea a rămas paralizată de la brâu în jos. În plus, în timp ce se afla pe patul de spital, Riona povestește că soțul ei a decis să pună capăt mariajului. Totul a fost după doar cinci zile de la accident, așa că femeia a simțit că viața ei nu mai are niciun sens. Cei doi au împreună patru copii – Leighanra ( 16 ani), Caleb ( 11 ani), Izabela (nouă ani) și Logan (cinci ani).

 

„După ce soţul meu m-a părăsit şi am rămas singură în spital, prietena mea, Sarah, mi-a fost alături, ea şi copiii mei. Privind în urmă, aveam un mariaj nefericit, dar aveam deja responsabilităţi. Era momentul în care aveam cea mai mare nevoie de soţul meu”, a declarat femeia.

După șase săptămâni, Riona încă nu își putea mișca picioarele, iar specialiștii au avertizat-o că s-ar putea să nu mai meargă niciodată. Ea fusese implicată și într-un accident rutier cu mai multe luni înainte, iar acest lucru i-ar fi cauzat problemele pe care le avea la coloana cervicală.


Femeia a început apoi să se deplaseze cu ajutorul unui scaun cu rotile, ceea ce a fost foarte dificil pentru ea. „Prima oară când am ieșit cu scanunul cu rotile, am crezut că toată lumea se uită la mine. Am detestat asta și m-am detestat pe mine”, a mai spus ea.

După o perioadă, Riona a început să practice fizioterapia. Foarte derminată să meargă din nou, femeia a început să facă primii pași, ținându-se de o bară. „În fiecare zi deveneam mai puternică, iar după patru luni în spital, am fost externată. A durat 25 de minute să fac aproximativ 16 pași, dar eram determinată să lupt pentru copiii mei”, a continuat aceasta.

 

În timpul exercițiilor de recuperare, Riona l-a cunoscut pe fizioterapeutul Keith Mason. Cei doi au ajuns să fie tot mai apropiați, iar acum formează un cuplu.

„După ce am suferit accidentul vascular, a trebuit să mă lupt nu doar cu paralizia, ci și cu faptul că mi-am pierdut partenerul de 14 ani. După ședințele de fizioterapie, eu și Keith am păstrat legătura. Mă întreba cum mai mă simt, iar relația noastră a înflorit. Suntem împreună de 11 luni, copiii îl plac și în sfârșit simt că trăiesc viața pe care o merit”, a contiuat femeia.


În plus, de atunci, ea a terminat două curse de maraton, cu ajutorul scaunului cu rotile, iar acum se poate deplasa fără ajutor. „Îmi folosesc scaunul doar când trebuie să parcurg distanţe lungi, dar când sunt acasă m-am obişnuit să nu îl utilizez”, a mai spus ea.

riona kelly
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006747 (s)