News Flash:

A fost inaugurat un nou Centru de recuperare neuropsihiatrica la Carei

15 Octombrie 2013
1266 Vizualizari | 0 Comentarii

Un centru nou de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica avand o capacitate de 48 de persoane va fi construit în municipiul Carei, din bani împrumutati de la Banca Mondiala.

Potrivit unui anunt postat pe site-ul Consiliului Judetean Satu Mare, la licitatia privind constructia 'Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica' din Carei s-au înscris trei firme si a fost declarata castigatoare o societate cu pretul cei mai mic, de 2,4 milioane lei cu TVA.

'Ofertantul castigator al contractului de lucrari avand ca obiect executia lucrarilor de construire a Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica este SC Universal Construct S.A. cu o valoare a Contractului de 2.422.192,65 lei (pret cu TVA) si o durata de executie de 6 luni. Contractul presupune construirea unui centru social, capacitate 48 de locuri, pentru protectia speciala a persoanelor cu handicap', precizeaza sursa citata.

Suprafata construita a cladirii va fi de 510 mp iar suprafata desfasurata de 1355,50 mp, cladirea urmand sa aiba subsol, parter si un etaj.

Fondurile sunt asigurate printr-un credit accesat la Banca Mondiala, prin Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.


municipiul carei banca mondiala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007186 (s)