News Flash:

Municipalitatea a decis ca lucrarile la strazile din oras sa se efectueze noaptea

15 Octombrie 2013
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
Pentru a nu incurca traficul timisorean pe timpul zilei, Municipalitatea a luat hotararea de a se lucra pe timpul noptii, la strazile din oras. Astfel, au fost finalizate lucrarile la Strada Ciprian Porumbescu si Strada Sfantu Ioanlucrandu-se in doua nopti: in prima noapte s-a lucrat la decopertarea strazii, iar in cea de-a doua noapte s-a turnat asfalt. In aeeasi maniera s-au efectuat si lucrarile din zona Marasti, unde in cursul noptii trecute s-a finalizat si asfaltarea.
Totodata, au mai fost finalizate lucrari la o retea de strazi, cu o lungime de trei kilometri, din zona de la Selgros, fapt care il va pune pe Nicolae Robu in pozitia de a mai taia cateva panglici, in cursul saptamanii viitoare.
Cat despre copacii din Piata Balcescu, Primarul Nicolae Robu a mentionat ca in zona vor fi plantati 75 de copaci, din 4 in 4 metri. Primaria planteaza in piata recent renovata 25 de frasini, 25 de tei si 25 de meri.
Momentan, pentru reabilitarea  din Municipiul Timisoara sunt deschise 50 de santiere de lucru. Edilul sef al orasului a specificat ca nu vor deschide decat atatea cat pot duce, chiar daca se doreste cresterea ritmului si a volumului de munca.

traficul timisorean municipalitatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0161 (s) | 33 queries | Mysql time :0.004743 (s)