News Flash:

6 trucuri de inlaturare a mirosului neplacut din incaltaminte

28 Septembrie 2017
1009 Vizualizari | 0 Comentarii
papuc

Incaltamintea este un detaliu important în baza căruia poți spune cât de îngrijită este o persoană. Mirosul neplacut din încălțăminte apare destul de des din diferite motive. De cele mai multe ori cauza acestuia este transpirația picioarelor și încălțămintea uscată insuficient. Însă, uneori chiar și încălțămintea nouă poate mirosi foarte urât.

Dacă veți folosi aceste trucuri, veți uita foarte repede de mirosul neplăcut din încălțăminte. Doar câteva ingrediente simple vă vor ajuta să îndepărtați mirosul foarte neplăcut, totodată acesta nu va mai apărea din nou! Sunt foarte eficiente chiar și pentru încălțămintea pentru sport…

Înlăturarea mirosului neplăcut din încălțăminte

1. Bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu nu doar absoarbe surplusul de umezeală din interiorul încălțămintei, dar și neutralizează orice miros neplăcut. Aplicați bicarbonat de sodiu în interiorul încălțăminte și lăsați să acționeze pe noapte. Dimineața îndepărtați bicarbonatul de sodiu cu un șervețel. Mirosul a dispărut!

стельки в обуви

2. Pudra pentru copii

Puteți folosi pudra la fel ca bicarbonatul de sodiu, lăsați-o să acționeze pe noapte. O altă metodă eficientă, în special pentru pantofii cu toc, este să puneți puțină pudră în interior înainte de a încălța pantofii. Este o metodă extraordinară pentru a evita transpirarea picioarelor.

тальк и кроссовки

3. Coaja de citrice

Coaja proaspătă de lămâie, lime, portocală sau grapefruit este un odorizant natural care îndepărtează pentru mult timp mirosul din încălțăminte. Puneți câteva bucăți de coajă în încălțăminte și lăsați pentru câteva ore. Mirosul va dispărea fără urmă!

газета в кроссовках

4. Lavanda și salvia uscată

Aceste plante medicinale vor înlătura foarte ușor mirosul neplăcut! Acestea omoară bacteriile care provoacă acest miros. Pentru a dezinfecta încălțămintea trebuie doar să puneți câteva crenguțe de plante în interiorul încălțămintei.

вазон в ботинке

5. Uleiul esențial de arbore de ceai

Picurați câteva picături de ulei în interiorul încălțăminte. Acesta se va îmbiba și va acționa ca un remediu antibacterian toată săptămâna! Bacteriile sunt șocate, iar mirosul este îndepărtat.

эфирное масло и обувь

6. Cărbunele activat

Câteva pastile de cărbune activat puse în încălțăminte sunt un remediu puternic împotriva mirosului neplăcut și a umidității în exces. De asemenea, este foarte eficient să ștergeți interiorul încălțămintei cu un tampon înmuiat în oțet. Rezultatul se va observa imediat.

котенок в ботинке

Nu uitați că tălpile din interiorul încălțămintei trebuie schimbate cu regularitate, încălțămintea spălată și uscată, iar picioarele să fie menținute uscate! Mirosul neplăcut nu este doar o problemă estetică, dar poate fi și cauza unor afecțiuni ale picioarelor, de exemplu ciupercă. Pentru a evita aceste lucruri trebuie doar să respectați câteva reguli simple de igienă și veți uita cum miroase încălțămintea în afară de mirosul de portocală.

 

Autor text: Perfect-ask.com


incaltamintea mirosul neplacut
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006362 (s)