News Flash:

Ce cadou i-a facut Victor Slav fetitei sale, cu ocazia implinirii primului an de viata!

27 Septembrie 2017
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
slav
Victor Slav se declara un tatic fericit, chiar daca este ocupat cu emisiunea pe care o modereaza, incearca sa petreaca cat mai mult timp alaturi de ea. Atat el, cat si Bianca sunt topiti dupa Sofia si ii fac toate mofturile, sa fie fericita.

Cu ocazia implinirii primului an de viata, Victor i-a daruit printesei sale un trandafir criogenat pe care sa il aiba toata viata, dar si un ursulet de plus.


Bianca Dragusanu este noua prezentatoare a emisiunii „Te vreau langa mine”,show despre care spune ca i se potriveste perfect, pentru ca ea are o experienta de viata si le poate da oamenilor sfaturi. 


„Eu si Victor nu prea ne intersectam. Programul nostru nu se suprapune si, in plus, mi se pare normal ca Victor sa stea acasa cu fetita ziua. Acum ca prezint aceasta emisiune muncesc mai mult decat Victor (rade). E o mare provocare show-ul. Sunt foarte multe situatii in care m-am regasit de multe ori. Am o experienta de viata si chiar pot sa le dau oamenilor sfaturi. (...)”, a declarat Bianca, pentru wowbiz.ro. Nici Victor nu s-a lasat mai prejos si a completat: "Vreti sa va raspund sincer? (rade). Cand se intoarce ea de la munca, mai trec doua ore si plec eu la munca. Stam impreuna doar doua-trei ore pe zi si in weekend".

Galerie Foto


victor slav tatic bianca trandafir criogenat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005177 (s)