News Flash:

Alin, ponturi pariuri gratuite și 10pariuri.ro

27 Septembrie 2017
2144 Vizualizari | 0 Comentarii

Dacă vă întrebați ce legătură poate să existe între Alin, ponturi pariuri gratuite și 10pariuri.ro, răspunsul este unul foarte simplu. Alin face parte dintre persoanele care propune pe 10pariuri.ro, ponturi pariuri gratuite. De ce? Pentru că vrea să ajute toți pariorii să-și facă o idee despre cum ar trebui să parieze la diverse case de pariuri online.

Pariul sportiv deși poate părea o activitate simplă, este de fapt o activitate riguroasă care implică posibilitatea de a câștiga bani, dar și de a pierde bani. Atunci când o persoană pariază realizează un pronostic cu privire la un eveniment sportiv punctual. Acest lucru implică investirea unei anumite cantități de bani pe un anumit rezultat.

Alin, prin intermediul ponturilor gratuite pe care le propune, îi ghidează pe pariori în drumul lor către succes. De asemenea, îi îndeamnă pe aceștia ca atunci când pariază să o facă responsabil. A paria responsabil înseamna a nu permite pariurilor să vă facă să investiți prea mulți bani în ele, adică să nu cheltuiți mai mulți bani decât vă permiteți.

Cum a ajuns Alin să propună ponturi gratuite pe 10pariuri.ro?

Din pasiune pentru sport și pariuri. Alin a început să parieze încă de la 18 ani, fiind atras de această lume plină de provocări. Prima casa de pariuri la care a pariat a fost Pariloto, o casă care a aparținut Loteriei Române.

A jucat constant, a avut succes, a căpătat experiență și pe parcurs și-a dat seama că ar fi foarte bine dacă ar începe să parieze la casele de pariuri online, având în vedere că ele oferă o serie de avantaje pe care casele de pariuri offline nu le oferă.

Primul avantaj al caselor de pariuri online este acela că se poate paria de oriunde. Nu este nevoie decât de conexiune la internet. Puteți paria de pe pc, de pe laptop, de pe telefonul mobil sau tabletă. Apoi, aceste case oferă bonusuri la depunere foarte bune și multe alte avantaje pe care merită să le descoperiți treptat, așa cum a făcut și Alin.

Prima casa de pariuri online la care el a pariat a fost bet365.ro. Dar, dându-și seama că dacă nu te informezi corespunzător și nu pariezi responsabil, poți ajunge la faliment, a luat decizia de a trece la o nouă etapă, cea de tipster, pentru a-i îndruma pe pariori pe un drum plin de reușite.

Din această postură, a început pe când era în timpul facultății (acum 8 ani), să ajute pariorii să facă pariuri responsabile, care să le aducă succes. A fi tipster nu este ușor, dar este o activitate plină de satisfacții.

Fiind un tipster bun și având o experiență vastă în lumea pariurilor, acum doi ani a fost cooptat în echipa 10pariuri.ro. De atunci propune ponturi gratuite pe acest site și a reușit să facă mulți pariori fericiți datorită ponturilor propuse.

Însă, trebuie să țineți cont de un lucru foarte important. Ca orice om, ca orice tipster, și Alin se poate înșela. Într-o zi norocul poate fi de partea sa, în altă zi nu. În lumea pariurilor nu putem vorbi de certitudine. Așadar, înainte de a paria ar fi bine să analizați ponturile pe care Alin le propune zilnic, apoi să luați decizia finală.

În luna aceasta, exemplu, a câștigat 17 pronosticuri și a pierdut doar 6, dar nimeni nu poate ști cum vor decurge lucruri de la o zi la alta.

Alin vă oferă pontul zilei pe 10pariuri.ro...

dar voi decideți cum pariați, când pariați și cât pariați. Alin vă dă niște sfaturi gratuite de care puteți ține cont mai mult sau mai puțin.

Alin vă recomandă să pariați la două case de pariuri...

Betano și Unibet, însă voi trebuie să alegeți casa care considerați că vă oferă cele mai multe avantaje. Alin a optat pentru aceste două case deoarece, din punctul său de vedere, aceste două case oferă niște avantaje interesante.

La Betano, de exemplu, există o gamă variată de pariuri. Puteți paria chiar și live sau pre-meci, iar cotele la pariuri sunt foarte bune. Există posibilitatea de a paria atât pe meciurile din ligile românești, cât și pe cele din ligile străine.

La prima depunere Betano vă oferă un bonus de 500 lei. Astfel, puteți avea în cont 1000 lei cu care puteți paria ținând cont de pronosticurile lui Alin.

Biletele propuse de Alin au o miză de 100 lei în general. Alegerea însă vă aparține. Puteți stabili orice miză doriți. Când stabiliți miza țineți cont de bugetul pe care îl aveți pentru pariuri. În funcție de acesta, miza poate fi mai mare sau mai mică de 100 lei. Important este să pariați și să vă distrați. În fond, pariul nu este decât o distracție.

Alin propune ponturi gratuite doar pe 10pariuri.ro?

Nu. Pe Alin îl găsiți și pe biletu-zilei.com. Zilnic propune biletul zilei pe acest site informativ pentru pariori. Ce este biletul zilei? Este o combinație de mai multe pronosticuri bune, care sunt propuse pentru ca voi, pariorii, să aveți succes. În plus, ele vă oferă o idee despre cum să vă faceți propriul bilet. Alin a avut succes de-a lungul timpul cu biletul zilei, cu fiecare bilet jucat cu câte 100 lei.

Alin are și o pagină de Facebook-Ponturi Alin. Intrând aici veți descoperi, de asemenea, ponturi gratuite, dar și pariuri live (uneori).

Alin muncește mult pentru a oferi ponturi pariuri gratuite...

dar o face cu plăcere, iar acest lucru se vede...a făcut mulți pariori fericiți. Pariorii care pariază constant știu că intrând pe 10pariuri.ro găsesc mereu ponturi gratuite oferite de Alin. 10pariuri.ro este site-ul care a oferit, oferă și va oferi întotdeauna ponturi gratuite.

Deși petrece multe ore analizând ofertele de pariere, echipele, casele de pariuri etc., Alin nu a cerut niciodată bani în schimbul ponturilor și nici nu o să facă acest lucru vreodată.

Pontul zilei de 27 septembrie propus de Alin pe 10pariuri.ro vine...

din Liga Campionilor. Sporting va juca pe teren propriu de la ora 21:45 cu Barcelona. Este un meci important, deoarece contează pentru a doua etapă din faza grupelor.

Sporting ocupă doar locul 2 cu 3 puncte, cu un golaveraj de 3-2, iar Barcelona ocupă primul loc cu 3 puncte, cu un golaveraj de 3-0. Aceste două echipe au mai jucat o singură dată pe acest teren în 2008, Barcelona impunându-se atunci cu scorul de 5-2. Sporting vine după un egal cu Moreirense 1-1, iar Barcelona după o victorie cu Girona 3-0.

Pronosticul său pentru acest meci este victorie Barcelona, întrucât echipa lui Messi se află într-o perioadă și formă foarte bună. Mizează pe acest pronostic întrucât Barcelona a câștigat 8 partide din ultimele 10 disputate, iar Sporting a primit în ultimele 5 meciuri 5 goluri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004583 (s)