News Flash:

6 femei au aparut la o nunta in aceeasi rochie. Nu erau domnisoare de onoare, nici nu se cunosteau intre ele. Iata care este explicatia

4 Octombrie 2017
4063 Vizualizari | 0 Comentarii
rochie
Pentru cele mai multe femei este un cosmar sa vezi, la acelasi eveniment o alta femeie care poarta aceeasi rochie pe care o porti si tu. In Australia, un astfel de cosmar a fost multiplicat de sase ori, sase femei au purtat aceeasi rochie la aceeasi nunta si nu erau domnisoare de onoare.
Femeile au purtat o rochie achizitionata de la Forever New si au platit pe ea in jur de 130 dolari. Din fericire toti invitatii au fost amuzati de situatie si au decis sa le faca o poza celor sase femei.
Poza a devenit virala dupa ce a fost postata pe site-ul magazinului ce comercializeaza rochia buclucasa. Poza a primit peste 30.000 reactii, peste 10.000 comentarii si aproape 2000 de share-uri.
Debbie Speranza, una dintre femeile care apare in aceasta poza a glumit in descrierea pozei “Ar trebui sa deschideti un registru pentru a vedea daca un alt client a cumparat una dintre rochiile dumneavoastra pentru acelasi eveniment”.
Comentariile ce au venit dupa postarea pozei au confirmat faptul ca pentru femei este chiar un cosmar sa vada aceeasi rochie pe altcineva la acelasi eveniment. Dar au fost si comentarii care au gasit partea amuzanta a situatiei si care au declarat ca fotografia este o reclama buna pentru aceasta firma pentru ca rochia vine atat de bine pe siluete asa diverse.

debbie speranza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005291 (s)