News Flash:

De cinci ori mai mare decât Titanicul

„Icon of the Seas”, cea mai mare navă de croazieră din lume este pe cale să pornească la drum

18 Ianuarie 2024
162 Vizualizari | 0 Comentarii


Cel mai mare vas de croazieră din lume, de cinci ori mai mare decât celebrul Titanic, se pregătește să înceapă aventura sa în largul mării. Potrivit informațiilor de la The Independent, citate de g4media, cea mai recentă navă a Royal Caribbean, numită „Icon of the Seas”, va porni în prima sa călătorie pe 27 ianuarie 2024.

Acest vas va depăși actuala detinătoare a titlului de cea mai mare navă de croazieră din lume, ‘Wonder of the Seas’, tot aparținând Royal Caribbean.

Icon of the Seas dispune de 18 punți pentru pasageri, șapte piscine și peste 40 de restaurante și baruri la bord. Cu o capacitate de 5.610 persoane și un tonaj brut de 250.800 de tone, această navă luxoasă are opt „cartiere” distincte, fiecare oferind experiențe, opțiuni de divertisment, mâncare și băutură proprii.

Printre recordurile pe care le urmărește să le doboare, Thrill Island aduce cel mai mare parc acvatic de pe o navă de croazieră, primul tobogan cu cădere liberă deschis pe mare și un tobogan de cădere care este cel mai înalt din industrie.

Pe lângă acestea, se găsesc și alte cartiere precum Chill Island, cu piscine cu vedere la ocean și un bar de cocktailuri înghețate, The Hideaway, care adăpostește prima piscină infinită suspendată pe mare, înconjurate de o terasă la soare pe mai multe niveluri, cu hidromasaje și un bar pe plajă.

Alte cartiere includ The Hideaway, Surfside și Aquadome, care deține propriul AquaTheater. Focalizată pe familie, croaziera introduce Family Infinite Balcony și Suite Surfside Family, precum și Ultimate Family Townhouse, dotată cu o cutie poștală și un gard alb.

Icon of the Seas va oferi croaziere de șapte nopți pe tot parcursul anului din Miami, cu opriri la CocoCay, în Bahamas. Un aspect remarcabil este utilizarea tehnologiei celulelor de combustibil, alimentată cu gaz natural lichefiat, ceea ce o face cea mai sustenabilă navă a Royal Caribbean până în prezent.

Michael Bayley, președinte și director general al Royal Caribbean International, a afirmat: „Este cea mai durabilă navă din lume: „Icon of the Seas este punctul culminant a peste 50 de ani de oferire de experiențe memorabile și următorul nostru angajament îndrăzneț față de cei care iubesc vacanțele.

Acum, mai mult ca oricând, familiile și prietenii prioritizează experiențele în care pot lega prietenii și se pot bucura de propriile aventuri”.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005992 (s)