News Flash:

5 ponturi incendiare de facut dragoste. Nu trebuie sa le ratezi!

6 Ianuarie 2017
1579 Vizualizari | 0 Comentarii
fac dragoste41

Pozitiile sexuale clasice, folosite la nesfarsit, pot aduce rutina in relatia de cuplu. Renunta, asadar, la pozitia misionarului sau femeia deasupra si testeaza si altceva. Iata cateva pozitii sexuale pe care trebuie sa le incerci

1. Acrobatul
Acrobatul este o pozitie sexuala care permite penetrarea dintr-un unghi diferit si stimularea manuala a clitorisului. Pozitia sexuala este foarte simpla: barbatul sta intins pe spate, iar femeia se asaza deasupra, de asemenea pe spate.

In continuare, barbatul poate stimula cu o mana clitorisul femeii si cu cealalta ii poate mangaia sanii, in timp ce o penetreaza. Acrobatul ar trebui practicat in pat sau pe o alta suprafata moale, pentru ca genunchii femeii sa nu aiba de suferit in urma frecarii repetate.

2. Amazoana
Daca iti doresti sa experimentezi o pozitie sexuala cu adevarat inedita, incearca Amazoana. Scopul acesteia? O penetrare mai adanca! Barbatul sta intins pe spate, iar femeia ii ridica picioarele. 

Partenera se sprijina, apoi, in picioare pentru a-i oferi celuilalt sansa unei penetrari profunde. Daca in varianta clasica a Amazoanei, partenerii se privesc in ochi, pozitia sexuala poate fi realizata si invers, femeia stand cu spatele.

3. Dansatorul
Pozitia sexuala Dansatorul poate fi pusa in practica la dus sau in spatiile stramte, spre exemplu. Pentru a o realiza, insa, este de asemenea necesar ca partenerii sa aiba inaltimi similare.

Ce presupune Dansatorul? Partenerii stau in picioare, fata in fata, iar femeia ridica un picior pana la nivelul soldului barbatului. Tinand-o de picior, barbatul o penetreaza. Penetrarea ar trebui sa fie realizata dintr-un unghi care permite accesul si stimularea punctului G.

Daca partenerul este suficient de puternic, femeia poate fi ridicata usor pentru ca el sa poata controla mai bine penetrarea.

4. Pozitia 68
Similara pozitiei 69, 68 are drept scop satisfacerea femeii. Astfel, partenerul sta intins pe spate, iar femeia se pozitioneaza invers, in asa fel incat barbatul sa ii poate face sex oral.

Pentru mai mult confort, barbatul s-ar putea sprijini de o perna. In plus, femeia ar trebui sa se intinda pe spate intr-o pozitie cat mai relaxata, care sa ii permita sa se bucure de stimularea orala.

Pozitia 68 este adorata de femei, insa poate fi practicata si in directia stimularii barbatului. In acest caz, barbatul este cel care sta deasupra si se bucura de sexul oral oferit.

Nu trebuie uitata nici pozitia 68 in picioare. In acest caz, femeia este, din nou, cea avantajata, intrucat, in timp ce ea sta in picioare, barbatul o stimuleaza oral.

5. Pozitia 69 inversata
Pozitia 69 inversata este similara celei clasice, doar ca, de aceasta data, partenerul este cel care sta deasupra. Pozitia partenerului este importanta, intrucat de felul in care el se asaza depinde si confortul tau.

Pozitia 69 inversata va plasa penisul partenerului intr-un unghi diferit fata de cea clasica si ii va permite sa faca sex oral intr-un mod inedit. Astfel, in loc miscarilor de jos in sus, partenerul va oferi placere miscandu-si limba din partea superioara a vaginului inspre partea inferioara.


acrobatul amazoana dansatorul pozitia 68
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008259 (s)