News Flash:

Care sunt cele mai credincioase zodii

6 Ianuarie 2017
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie
Unii dintre noi sunt mai „aplecati” spre religie decat altii, iar acest lucru este influentat si de asezarea astrelor:

Cele mai credincioase zodii: Racul, cel mai credincios semn zodiacal 

Personalitatea Racului ii permite, de cele mai multe ori, o conexiune aparte cu Dumnezeu. Firi sensibile din cale-afara, Racii sunt foarte empatici, profunzi si corecti, aflandu-se in permanenta in cautarea adevarului absolut si ghidandu-se dupa sentimente si intuitie.   

Cele mai credincioase zodii: Taurul, abstract dar dedicat

Nativul Taur, desi incapatanat si aparent impenetrabil, poate dezvolta sentimente foarte profunde, ba chiar obsesive pentru unele persoane. Aceasta predispozitie are legatura si cu latura spirituala a Taurului, care poate avea un caracter prea abstract pentru lumea religioasa, dar poate fi in acelasi timp credincios si foarte dedicat.   

Cele mai credincioase zodii: Scorpionul, credincios la batranete

Scorpionul are o intuitie exceptionala. Daca pe parcursul vietii are mai multa incredere in el decat in cele nevazute, acest nativ se orienteaza spre religie spre apusul zilelor lui, cand cauta un refugiu si liniste spirituala.   
Cele mai credincioase zodii: Sagetatorul, dornic de liniste

Spiritul agitat al Sagetatorului ii provoaca „sete” de credinta. Nelinistea sufleteasca a acestui aventurier idealist ii amplifica harul de a se dedica altora si de a-i ajuta sa imbratiseze armonia.  

Cele mai credincioase zodii: Pestii, sensibilitate extrema 

Natura sensibila si emotionala a nativilor Pesti ii determina pe acestia sa fie foarte deschisi spiritual, avand impresia uneori ca au o legatura special cu divinitatea si cu energiile din Univers.

sursa: adevarul.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005776 (s)