News Flash:

Prima imagine cu burtica Alinei Vidican

5 Ianuarie 2017
1725 Vizualizari | 0 Comentarii
alina vidican
Cine s-ar fi gandit la una ca asta, surpriza inceputului de an ne este oferita de Alina Vidican!
Rasturnare neasteptata de situatie si schimbare totala in viata Alinei Vidican. De cateva zile, ochii romanilor sunt indreptati spre America si fosta partenera de viata a fostului actionar de la Dinamo.
Totul a pornit de la o fotografie realizata de Alina Vidican, de Sarbatori, langa bradul de Craciun, poza in care blonda apare cu o infatisare si un aspect total schimbate fata de cele cu care ne-a obisnuit. Publicata de WOWbiz.ro, poza cu pricina a starnit controverse si a ajuns sa fie intoarsa pe toate partile la tv, unde a luat nastere ideea ca transformarea Alinei Vidican s-ar datora unei sarcini pe care aceasta ar tine-o secreta.
Surpriza cea mare insa abia acum vine! WOWbiz.ro a obtinut o fotografie proaspata a Alinei Vidican, poza care intareste zvonurile transformandu-le in posibilitati demne de luat in calcul. Si asta pentru ca, privind imaginea cu blondina din noaptea de Revelion, la petrecerea la care a participat, se poate observa cu usurinta toate elementele care anunta o posibila sarcina. Alina Vidican a castigat cateva kilograme in plus bune in ultima vreme, iar  burtica sa s-a marit vizibil si a inceput sa prinda din ce in ce mai bine contur, din profil ea depasind volumul sanilor. In plus, este lesne de remarcat ca blonda a suferit unele schimbari si la nivelul fetei. Acestea sunt specifice gravidutelor, zambetul cald si chipul senin cu privire blanda fiind caracteristici importante care apar si pot fi sesizate la majoritatera femeilor insarcinate.
Ce-i drept, in ultima vreme, Alina Vidican investise zeci de mii de euro in operatii estetice pe care si le facuse in mare secret in America, conform apropiatilor ei. Mai exact, Alina si-a facut rinoplastie, si-a schimbat silicoanele optand pentru unele mai mari, si-a ridicat, estetic, buricul, considerand ca cele doua nasteri i-au afectat corpul. In plus, si-ar fi marit si posteriorul, interventie care ar fi costat in jur de 10.000 de euro. Toate aceste transformari au ajutat-o sa se reinventeze si sa ajunga, practic, greu de recunoscut de catre cei care o vedeau, imaginea noua fiind total schimbata fata de cea din trecut.
Alina Vidican a avut pana acum doua sarcini, ultima nastere petrecandu-se la finele lunii iulie 2015. In noiembrie 2016, Alina Vidican si fostul ei sot au divortat si au pus punct mariajului lor de 5 ani, actele de separare fiind semnate la penitenciarul Poarta Alba, unde fostul actionar de la Dinamo isi ispaseste pedeapsa de 6 ani si 4 luni, in "Dosarul Transferurilor".

Galerie Foto

vidican_alina
alina vidican schimbare alinei vidican sarcini secreta surpriza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005127 (s)