News Flash:

ADELA POPESCU si-a emotionat fanii cu acest mesaj

6 Ianuarie 2017
1226 Vizualizari | 0 Comentarii
adela popescu
Viata Adelei Popescu s-a schimbat complet de cand a devenit mamica. Vedeta este acum o femeie implinita, avand o cariera de succes, un sot iubitor si un baietel sanatos.
Adela Popescu s-a gandit la ingerii pazitori si le-a spus fanilor ce crede despre ei. Vedeta si-a schimbat modul de a gandi de cand a devenit mamica, iar fanii sunt incantati.
"Nu stiu ce mi-a venit. Si cred asa: ca eu sunt ingerul lui pazitor si el al meu, ca eu sunt ingerul fratilor mei si ei ai mei, si ei sunt si ingerii copiilor lor si copiii lor vor fi ingerii copiilor lor, dar si ai fratilor mei si ai cumnatelor mele. Si ca primii ingeri pazitori pe care ii cunoastem sunt parintii nostri. Si pe masura ce crestem, incep sa ne creasca si noua aripi in raport cu ei. Asa ca ingerii pazitori sunt cei ce ne iubesc si au grija de noi. Dar doar cei ce ne iubesc cu totul, cei care si-ar da si viata pentru noi si noi pentru ei. In categoria asta, rar intra altcineva in afara de partenerul de viata si membri familiei, cu verisori cu tot, desigur. Toti ceilalti se cheama prieteni. Si e bine sa ii ai. E minunat. Dar nu poti sa le pretinzi mai mult, nu ca ar refuza „postul”, dar nu ar mai avea timp sa fie ingeri pentru fratii, parintii, copiii, sotii lor", a scris Adela Popescu pe blogul ei.

mamica ingerul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006326 (s)