News Flash:

Incident tragic!

4 bărbați și-au pierdut viața la fabrica de lactate RAM de la Ibăneşti, județul Botoșani

24 Iunie 2024
79 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto cugetliber ro

Patru bărbați au pierit la fabrica de lactate RAM din Ibănești (Botoșani), după ce un muncitor a coborât în beciul de decantare și nu a mai putut ieși, iar ulterior, alți trei au coborât să îl ajute. Printre cei decedați se numără și administratorul societății, conform informațiilor economica.net.

Două dintre victime au fost declarate decedate la fața locului, una a murit la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani, iar cea de-a patra la Iași. Potrivit Poliției, un muncitor efectua lucrări de mentenanță la stația de epurare, când a avut un episod de indispoziție și a căzut într-un bazin cu apă reziduală.

Ulterior, alți doi angajați împreună cu administratorul societății au încercat să îl salveze, dar toate cele patru persoane au fost afectate de acumulările de gaze și au intrat în stare de inconștiență. În 2023, firma RAM a înregistrat o cifră de afaceri netă de aproape 27 de milioane de lei, cu o creștere de 20% față de anul 2022. Profitul net al companiei a fost de 4,7 milioane de lei, în creștere cu 77% față de 2022. Numărul mediu de angajați ai firmei a fost de 30 în 2023, cu trei mai puțin decât în anul anterior.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006552 (s)